1.7.14

Στο επανιδείν...

Να ευχαριστήσω από καρδιάς και με πολύ αγάπη, όλες και όλους, για τις ευχές σας σχετικά με τα γενέθλια μου, καθώς και για τα σχόλια σας για το κέρασμα της εξωτικής τούρτας του προηγούμενου post.

Να ευχαριστήσω θερμά, που με συνοδεύσατε στην μέχρι τώρα καταγραφή των 555 post, με το παρόν, από την στιγμή που ξεκίνησα με τούτο το blog, σε μια προσωπική προσπάθεια πειθαρχημένης καταγραφής, των όσων δοκίμαζα να φτιάξω... για να ταϊσω και να τρατάρω τους δικούς μου αγαπημένους.

Να ευχαριστήσω και τους 544 "ακολούθους",  που μπήκαν στην λογική να δηλώσουν την ταυτότητα τους και να μου πουν ότι συχνά-πυκνά με διαβάζουν και με παρακολουθούν στα όσα γράφω και απογράφω, για τα τεκταινόμενα στην κουζίνα μου και στα κατά καιρούς οδοιπορικά μου.

Να ευχαριστήσω θερμά που 5 χρόνια τώρα (και κάτι μήνες...) μου δώσατε την χαρά της επικοινωνίας, της συμμετοχής και της συζήτησης, με τα σχόλιά σας.
Και βεβαίως, την χαρά της προσωπικής γνωριμίας με μερικούς από εσάς.
Ίσως στο μέλλον, καταφέρω να γνωρίσω μερικές και μερικούς ακόμη.
Ποτέ κανείς δεν ξέρει, έτσι δεν είναι;

Μάλλον με έχει πιάσει η καλοκαιρινή θερμοκρασία και ραστώνη και δυσκολεύομαι αρκετά στο να είμαι συνεπής με αναρτήσεις.
Ίσως δεν έχω και μεγάλη έμπνευση...

Σκέφτομαι λοιπόν, για κάποιο διάστημα να δώσω στον εαυτό μου "άδεια άνευ αποδοχών"... από τούτη την ευχάριστη ασχολία του bloggin.

Θα σας παρακολουθώ και θα "εμπνέομαι" από τα όσα "λιχούδικα" γράφετε και δημοσιεύετε φίλες και φίλοι συν-blogger και ελπίζω να είμαι και σε θέση να σας σχολιάζω, κάθε φορά που θα με προ(σ)καλείτε με την σειρά σας, στην δική σας κουζίνα!!!  

Σας εύχομαι ολόψυχα καλό Μήνα και ένα όμορφο και γεμάτο αρώματα και αρμύρα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.   Ας πούμε:  στο επανιδείν!