tag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post8973298808359759044..comments2024-02-17T10:59:42.618+01:00Comments on Aroma Vanillias: Κονφί με φθινοπωρινά φρούταPenelopehttp://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-30866561329993263782009-10-21T10:38:52.020+02:002009-10-21T10:38:52.020+02:00Thalassenia μου, προσπάθησα να ανοίξω το σχετικό l...Thalassenia μου, προσπάθησα να ανοίξω το σχετικό link http://sixnapikna.blogspot.com/, με αφιέρωμα στο άρωμα βανίλλιας αλλά σταματά στην πρώτη σειρά. Ισως κάνω κάτι λάθος, για δες το όμως.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-47500092635627858782009-10-21T10:33:47.715+02:002009-10-21T10:33:47.715+02:00Καλά με κατάλαβες αγαπητή Γαστερόπληξ :-)
Προσωπικ...Καλά με κατάλαβες αγαπητή Γαστερόπληξ :-)<br />Προσωπικά για να μην το φάω όλο, το μοιράζω σε αγαπημένους.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-70314609130677262192009-10-20T17:59:44.785+02:002009-10-20T17:59:44.785+02:00Ένα αφιέρωμα στο "Aroma Vanillias"
http...Ένα αφιέρωμα στο "Aroma Vanillias"<br /><br />http://sixnapikna.blogspot.com/<br /><br />Υπάρχει το φυτό βανίλια αλλά άρωμα βανίλιας παίρνουμε και από τις..Thalasseniahttps://www.blogger.com/profile/17183938089493330117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-15121000575709345442009-10-15T12:19:57.306+02:002009-10-15T12:19:57.306+02:00φτιάχνω κι εγώ και είναι πολύ ωραίο, φυσικά για πο...φτιάχνω κι εγώ και είναι πολύ ωραίο, φυσικά για ποιά συντήρηση να μιλήσουμε το τρώνε εδώ και τώρα, και δεν προλαβαίνει να μείνει το καημένο για να δούμε πόσες μέρες συντηρείται!!!γαστεροπλήξnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-30221414569370708342009-10-14T14:05:41.698+02:002009-10-14T14:05:41.698+02:00Ενδιαφέρουσα η συνταγή. Φέτος ανακάλυψα ότι έχουμε...Ενδιαφέρουσα η συνταγή. Φέτος ανακάλυψα ότι έχουμε βατόμουρα στον κήπο. Τόσα χρόνια τα κόβαμε σαν αγριόχορτα. Φέτος τα έχω καταευχαριστηθεί. Μαρμελάδα, λικέρ, γλυκό, σε κεικ. Εχω καταψύξει πολλά, οποτε μπορεί να δοκιμαστούν και έτσι!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-51418340225534279072009-10-14T09:02:14.228+02:002009-10-14T09:02:14.228+02:00Ωραία συνταγή...Υποθέτω δεν θα είναι και πολύ γλυκ...Ωραία συνταγή...Υποθέτω δεν θα είναι και πολύ γλυκιά, για τόση ποσότητα γλυκού:)<br />Καλημερούδια από ΝΖ...Artanishttps://www.blogger.com/profile/05504593924118176562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-2446355551587957442009-10-13T09:51:54.430+02:002009-10-13T09:51:54.430+02:00Thalassenia μου, εκτος ψυγείου δεν θα το άφηνα πολ...Thalassenia μου, εκτος ψυγείου δεν θα το άφηνα πολύ καιρό. Δεν έχει στην παρασκευή του συντηρητικά όπως οι μαρμελάδες του εμπορίου. Μόνον η ζάχαρη και το λίγο λεμόνι βοηθούν στην συντήρησή του.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-56866964247190136272009-10-13T09:50:42.929+02:002009-10-13T09:50:42.929+02:00Όντως είναι δύσκολο να βρει κανείς βατόμουρα αγαπη...Όντως είναι δύσκολο να βρει κανείς βατόμουρα αγαπητή Λίνα. Κι' εγώ από τύχη έπεσα πάνω τους φέτος.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-15059996512322336772009-10-13T09:44:00.505+02:002009-10-13T09:44:00.505+02:00Παρακαλώ Αγγελική μου. Κάθε τόπος και η μαγεία του...Παρακαλώ Αγγελική μου. Κάθε τόπος και η μαγεία του φυσικά!Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-83512773072298436322009-10-13T09:43:30.095+02:002009-10-13T09:43:30.095+02:00Ξανθή, μόνον σε μεγάλα SM μπορείς να βρεις βατόμου...Ξανθή, μόνον σε μεγάλα SM μπορείς να βρεις βατόμουρα φρέσκα (στην Αθήνα) ή σε κάποιες "μπουτίκ" φρούτων. Αλλά στην επαρχία είναι βέβαιο ότι οι βατομουριές "οργιάζουν" τούτην την εποχή.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-29893160655991611382009-10-13T09:42:19.294+02:002009-10-13T09:42:19.294+02:00Λίλα μου, είναι πολύ νόστιμο και δεν είναι ούτε μα...Λίλα μου, είναι πολύ νόστιμο και δεν είναι ούτε μαρμελάδα, ούτε και γλυκό κουταλιού μιας και δεν είναι τόσο πολύ γλυκό. Ίσως να τους αρέσει πάνω σε cheescake.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-65528798290646166142009-10-12T23:35:27.065+02:002009-10-12T23:35:27.065+02:00Ενδιαφέρον φαίνεται απλό και με πολλές χρήσεις. Μέ...Ενδιαφέρον φαίνεται απλό και με πολλές χρήσεις. Μένει εκτός ψυγείου και για πόσο?Thalasseniahttps://www.blogger.com/profile/17183938089493330117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-7376528692920276962009-10-12T21:33:00.985+02:002009-10-12T21:33:00.985+02:00Είναι πολύ - πολύ ωραίο, αλλά βατόμουρα δεν έχω δε...Είναι πολύ - πολύ ωραίο, αλλά βατόμουρα δεν έχω δει εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε θα μείνω με την όρεξη.<br />Καλή εβδομάδα.Λίναhttps://www.blogger.com/profile/06201014569503341874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-70809946486230614712009-10-12T17:43:56.905+02:002009-10-12T17:43:56.905+02:00Σε ευχαριστώ πολύ Πηνελόπη μου! θα το δοκιμάσω το ...Σε ευχαριστώ πολύ Πηνελόπη μου! θα το δοκιμάσω το γρηγορότερο γιατί εδώ βρίσκω εύκολα berries!Αγγελικη Νhttps://www.blogger.com/profile/06409885007323501563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-56684403645201914822009-10-12T14:10:13.350+02:002009-10-12T14:10:13.350+02:00Εξαιρετικός συνδυασμός, μόνο που πολύ δυσκολεύομαι...Εξαιρετικός συνδυασμός, μόνο που πολύ δυσκολεύομαι να βρω βατόμουρα.<br />Θα προσπαθήσω όμως αν κι αυτές τις μέρες είναι πολύ φορτωμένο το πρόγραμμα με γλυκά κουταλιού!!Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-21366227906577520022009-10-12T14:05:05.530+02:002009-10-12T14:05:05.530+02:00Καταπληκτικό μου ακούγεται. Το κακό είναι οτι μόνο...Καταπληκτικό μου ακούγεται. Το κακό είναι οτι μόνο εγώ στο σπίτι τρώω μαρμελάδα και γλυκά του κουταλιού.Lila Xagorarihttps://www.blogger.com/profile/11679693561434220236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-21876300937229975622009-10-12T13:39:19.007+02:002009-10-12T13:39:19.007+02:00Το κονφί μπαίνει σε καθαρά και αποστηρωμένα βάζα κ...Το κονφί μπαίνει σε καθαρά και αποστηρωμένα βάζα και το φυλάω συνήθως στην πόρτα του ψυγείου. Ότι δεν κρατήσω εγώ συνήθως το δίνω σε φίλους, οπότε και δεν μένει πολύ καιρό.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-43777236548107271232009-10-12T12:53:37.938+02:002009-10-12T12:53:37.938+02:00Μου αρέσει πολύ για το γιαούρτι ή για το cheescake...Μου αρέσει πολύ για το γιαούρτι ή για το cheescake. Το συντηρείς όπως τις μαρμελάδες;mia mariahttps://www.blogger.com/profile/05607379813715551658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-9160882612306632142009-10-12T12:03:04.528+02:002009-10-12T12:03:04.528+02:00Αγγελική μου καλήμερα,
τα μήλα και τα αχλάδια τα κ...Αγγελική μου καλήμερα,<br />τα μήλα και τα αχλάδια τα κόβω σε μέτριους (ας πούμε) κύβους. Π.χ. κόβω το αχλάδι στην μέση κάθε δεύτερο στα δύο ή τρία και αντίστοιχα πάλι το κάθε τρίτο σε δύο ή τρία κομμάτια.<br /><br />Η ζάχαρη δεν είναι μεγάλη ως ποσότητα για την συγκεκριμένη ποσότητα φρούτων. Αλλά αν θέλεις νομίζω πως μια μικρή μείωση θα την δεχτεί, δεδομένου ότι θα λειτουργήσει και σαν "Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-63254197987778064322009-10-12T11:03:19.824+02:002009-10-12T11:03:19.824+02:00Πηνελόπη μου, θα δοκιμάσω την συνταγή σου!
Μπορώ ...Πηνελόπη μου, θα δοκιμάσω την συνταγή σου! <br />Μπορώ να σε ρωτήσω κάποιες απορίες μου?<br />Τα αχλάδια και τα μήλα σε τι διάσταση τα κόβεις? Στα 4? Σε καρεδάκια?<br />Μπορεί να μειωθεί η ζάχαρη χωρίς να καταστραφεί το κονφί?<br />Καλή βδομάδα να έχουμε!Αγγελικη Νhttps://www.blogger.com/profile/06409885007323501563noreply@blogger.com