tag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post1252238351894126442..comments2024-02-17T10:59:42.618+01:00Comments on Aroma Vanillias: ΄Ενας άλλος μπακλαβάς...Penelopehttp://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comBlogger47125tag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-2075691277454143692012-12-17T12:35:03.688+01:002012-12-17T12:35:03.688+01:00Σ' ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου!
Φυσικά αν αντί...Σ' ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου!<br />Φυσικά αν αντί για βούτυρο βάλεις λάδι ή φυτική μαργαρίνη, αλλά καλύτερα ανάμεικτα τα δύο τους, γίνεται νηστήσιμος 100!!<br />Χαιρετισμούς πολλούς.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-5895625541144598102012-12-14T22:07:38.931+01:002012-12-14T22:07:38.931+01:00μου θυμίζει μια συνταγή της Λαμπράκη για νηστήσιμο...μου θυμίζει μια συνταγή της Λαμπράκη για νηστήσιμο μπακλαβά! Ωραία πρόταση!Katerina ante portashttps://www.blogger.com/profile/01001977560118907920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-30291999410798299572012-12-12T09:31:08.239+01:002012-12-12T09:31:08.239+01:00Νοτούλα να κρατήσω...αλλά έχεις πέσει "ακρίδα...Νοτούλα να κρατήσω...αλλά έχεις πέσει "ακρίδα" πάνω από την πιατέλα!<br />Δύο-δύο τα "κατεβάζουν" κάποιοι μέσα στο σπίτι μας :-))Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-18461650690891172682012-12-12T09:30:23.005+01:002012-12-12T09:30:23.005+01:00Βρε Κωνταντίνα, μου αρέσεις που δεν κάνεις "δ...Βρε Κωνταντίνα, μου αρέσεις που δεν κάνεις "διακρίσεις" κι' έχεις δίκιο!!!<br />Να στείλω περισσότερα απο δύο κομμάτια, γι' αυτήν σου την καλή διάθεση :-)Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-56229710613238487862012-12-12T09:29:06.790+01:002012-12-12T09:29:06.790+01:00Σ' ευχαριστώ πολύ Ροδάνθη μου.
Πραγματικά τις...Σ' ευχαριστώ πολύ Ροδάνθη μου. <br />Πραγματικά τις γιορτές οι μπακλαβάδες είναι αγαπημένο και παραδοσιακό γλυκό. Ε, απλώς εδώ ξέφυγα λίγο απο τα γνωστά μονοπάτια του καρυδιού, της κανέλλας και του γαρύφαλου.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-27762216085900468862012-12-12T09:27:55.237+01:002012-12-12T09:27:55.237+01:00Ε, Μαρία μου αν ο μπακλαβάς είναι ο μόνος που τρως...Ε, Μαρία μου αν ο μπακλαβάς είναι ο μόνος που τρως από τα σιροπιαστά...τότε δώσε μια ευκαιρία δοκιμής και στον συγκεκριμένο. <br />Ελπίζω ότι θα τον αγαπήσεις.<br />Καλημέρες πολλές και συγχαρητήρια και απ΄ εδώ.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-90727105070145488302012-12-11T19:44:55.104+01:002012-12-11T19:44:55.104+01:00μμμ, κράτα ένα κομμάτι και για εμένα!μμμ, κράτα ένα κομμάτι και για εμένα!Notoulahttps://www.blogger.com/profile/03651642925395775915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-40214495254421245482012-12-11T19:44:37.505+01:002012-12-11T19:44:37.505+01:00μμμ, κράτα ένα κομμάτι και για εμένα!μμμ, κράτα ένα κομμάτι και για εμένα!Notoulahttps://www.blogger.com/profile/03651642925395775915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-61733346199059836792012-12-11T12:05:38.485+01:002012-12-11T12:05:38.485+01:00Γωνία .. μέση ... ότι να΄ναι, φέρτε ενα κομμάτι πρ...Γωνία .. μέση ... ότι να΄ναι, φέρτε ενα κομμάτι προς τα δώ (και 2 αν είναι δεν θα πω όχι).<br /><br />ΦιλιάConnahttps://www.blogger.com/profile/03724765233767196249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-43218316055528822842012-12-11T11:38:05.970+01:002012-12-11T11:38:05.970+01:00Πολύ ωραίο Πηνελόπη μου μπράβο γεια στα χέρια σου....Πολύ ωραίο Πηνελόπη μου μπράβο γεια στα χέρια σου.Ότι πρέπει τώρα για τις γιορτές.<br />Φιλιά!!!!Ροδανθηhttps://www.blogger.com/profile/04494758421886139420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-66721788013073984162012-12-11T11:31:23.625+01:002012-12-11T11:31:23.625+01:00Τέλειος και ελαφρύς!! Είναι το μόνο γλυκό που τρώω...Τέλειος και ελαφρύς!! Είναι το μόνο γλυκό που τρώω από την γκάμα των σιροπιαστών!<br />Μόλις τύπωσα την συνταγούλα σου..:)<br />Φιλιά..!maria mas.https://www.blogger.com/profile/18025403118179668033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-28698119495971964282012-12-11T10:18:16.941+01:002012-12-11T10:18:16.941+01:00Καλημέρα Χαρά μου, και σε μένα ο μπακλαβάς αρέσει ...Καλημέρα Χαρά μου, και σε μένα ο μπακλαβάς αρέσει πολύ, αλλά αρέσει και σε όλους μας μέσα στην οικογένεια.<br />Ετσι έχει πάντα μια καλή θέση στα τραπέζια των Γιορτών και όχι μόνον.<br />Καλημέρες πολλές.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-68902708063749121592012-12-11T10:16:17.332+01:002012-12-11T10:16:17.332+01:00Μάρθα μου, σ' ευχαριστώ πολύ :-))
Και είναι κρ...Μάρθα μου, σ' ευχαριστώ πολύ :-))<br />Και είναι κρίμα που είσαι τόσο μακριά και δεν μπορώ να σε κεράσω, αλλά νομίζω πως κάπως σε γλύκανα...<br />Φιλιά πολλά.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-87819133942895853642012-12-11T10:12:04.361+01:002012-12-11T10:12:04.361+01:00Κική μου, μετά απο τόσα καλά λόγια...
λέω να αρχίσ...Κική μου, μετά απο τόσα καλά λόγια...<br />λέω να αρχίσω να κάνω και delivery.<br />Εξασκούμαι για μελλοντικές ενδεχομένως δραστηριότητες, ε και το το delivery θα είναι απαραίτητο :-)))<br /><br />Δοκίμασε τον όμως καλή μου. Νομίζω πως θα σας αρέσει πραγματικά.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-56525611624946463082012-12-11T10:10:05.276+01:002012-12-11T10:10:05.276+01:00Κυρίες μου και κύριε (ένας μας έγραψε μέχρι τώρα) ...Κυρίες μου και κύριε (ένας μας έγραψε μέχρι τώρα) νομίζω πως η προσωπική μαρτυρία της αγαπητής μας Ζαμπίας, θα δικαιώσει την επιλογή σας.<br /><br />Αφού χόρεψε τον χορό της φωτιά γύρω απο το ταψάκι και δεν άφησε τον καλό μας το Π. να πλησιάσει σε απόσταση βολής, νομίζω πως μπορεί να σας δώσει τα εχέγγυα για να προχωρήσετε προς την κατασκευή του συγκεκριμένου μπακλαβά.<br /><br />Και να είστε Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-8421036896270950282012-12-11T10:05:26.730+01:002012-12-11T10:05:26.730+01:00Ελένη στείλε διεύθυνση και θα αρχίσω αποστολές ταψ...Ελένη στείλε διεύθυνση και θα αρχίσω αποστολές ταψιών προς κάθε κατεύθυνση, γιατί ένα κομματάκι δεν φτάνει :-)))Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-68188563735681446952012-12-11T10:04:30.844+01:002012-12-11T10:04:30.844+01:00Κάνω "πρόβες" Βαγγελιώ μου, για να μάθω ...Κάνω "πρόβες" Βαγγελιώ μου, για να μάθω τέχνη για το μέλλον μου :-)))<br /><br />Να 'σαι καλά κυρά μου.<br />Χαιρετισμούς πολλούς.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-91094301453715244562012-12-11T10:03:23.890+01:002012-12-11T10:03:23.890+01:00Καλημέρα καλή μου Αχτίδα.
Γερή και αισιόδοξη να εί...Καλημέρα καλή μου Αχτίδα.<br />Γερή και αισιόδοξη να είσαι εύχομαι.<br /><br />Αυτός με τον τρόπο που σιροπιάζεται, δεν έχει πολλά σιρόπια. Είναι σιροπιασμένο μέχρι το τελευταίο του κομμάτι. Δεν σε λυγώνει και δεν έχει γλυκόζη, που συχνά πυκνά βρίσκουμε στους μπακλαβάδες των ζαχαροπλαστείων.<br /><br />Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μακράν ο καλύτερος από πολλούς "διάσημους" που γεύτηκα τοPenelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-86899710313538247402012-12-11T10:00:53.226+01:002012-12-11T10:00:53.226+01:00Φωτεινή μου σωστά τα έγραψες όλα.
Τούρκικα, Λιβανέ...Φωτεινή μου σωστά τα έγραψες όλα.<br />Τούρκικα, Λιβανέζικα και Ιρακινά μπακλαβαζίδικα έχουν τα φυστίκια και τα άσπρα αμύγδαλα σε περισσότερη χρήση. Τώρα δεν ξέρω, αν το σιρόπιασμα το κάνουν με μέλι, αλλά το αποτέλεσμα εδώ, δικαίωσε την προσωπική μου προτίμηση.<br />Καλημέρες πολλές σου στέλνω.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-9689117565751179122012-12-11T09:56:57.420+01:002012-12-11T09:56:57.420+01:00Καλημέρα αγαπητέ μου Ευάγγελε,
εξ' απαλών ονύ...Καλημέρα αγαπητέ μου Ευάγγελε,<br /><br />εξ' απαλών ονύχων να τους παρουσιάσεις τούτη την εκδοχή, που ξεφεύγει απο τον κλασσικό καρυδένιο μπακλαβά με τα κανελλογαρύφαλλα, γιατί οι παλιές νοικοκυρές έχουν τα δικά τους μυστικά και "χούγια" στην κουζίνα :-) <br /><br />Εδώ τα υλικά "παίζουν" αλλιώς και η αρμονία στην γεύση δίνει πραγματικά μια άλλη "εναλλακτική" Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-68523281511892954502012-12-11T09:53:34.432+01:002012-12-11T09:53:34.432+01:00Βάσω καλημέρα.
Νόστιμο, ελαφρύ και πολύ εύκολο στο...Βάσω καλημέρα.<br />Νόστιμο, ελαφρύ και πολύ εύκολο στο να φτιαχτεί (αν εξαιρέσεις ας πούμε το στρώσιμο των φύλλων) και το τιμούν όλοι μα όλοι μέσα στο σπίτι.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-85953629418532091622012-12-11T09:52:03.172+01:002012-12-11T09:52:03.172+01:00Ελένη (Gr) μου, όταν ξάσπριζα τα αμύγδαλα... σε σκ...Ελένη (Gr) μου, όταν ξάσπριζα τα αμύγδαλα... σε σκεφτόμουν, μιας και τα είχαμε ξαναπει για τον μπακλαβά της μητέρας σου με τα άσπρα αμύγδαλα.<br /><br />Ε, και αυτός είναι εξίσου νόστιμος. Θυμίζει κάπως τους Λιβανέζικους με το φυστίκι Αιγίνης. <br /><br />Να τον κάνεις λοιπόν καλή μου φίλη, εκεί στα ξένα και να ξέρεις πως εμείς θα σε σκεφτόμαστε με αγάπη και τούτες τις γιορτές.<br /><br />Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-39515095233543145152012-12-11T09:41:35.367+01:002012-12-11T09:41:35.367+01:00Χρυσαυγή μου το μέλι δίνει μοναδική γλύκα στο μπακ...Χρυσαυγή μου το μέλι δίνει μοναδική γλύκα στο μπακλαβά. Δεν υπάρχει σιρόπι. Δεν υπάρχει νερό. Δεν υπάρχει ζάχαρη. <br />Και το σημαντικότερο το καυτό φύλλο "πίνει" το μέλι μέχρι τελευταία σταγόνα του κιλού και δεν το βλέπεις να "τρέχει"!!!<br />Είναι πραγματικά έτσι όπως τα περιγράφω τα πράγματα, και για μένα προσωπικά είναι άκρως πετυχημένη μέθοδος!<br />Φιλιά και καλημέρες Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-58575937800354461462012-12-11T09:39:30.216+01:002012-12-11T09:39:30.216+01:00Και οι καταγεγραμμένες μαρτυρίες, επιβεβαιώνουν το...Και οι καταγεγραμμένες μαρτυρίες, επιβεβαιώνουν το καλό του αποτελέσματος, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία Peps!!!<br />Καλημέρες πολλές.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-35925337105949840932012-12-11T09:38:28.639+01:002012-12-11T09:38:28.639+01:00Ποπίτσα να σε περιμένω παρέα με την Ξανθή;
Τι λέτε...Ποπίτσα να σε περιμένω παρέα με την Ξανθή;<br />Τι λέτε να το κανονίσουμε...Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.com