tag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post2326642327319181368..comments2024-02-17T10:59:42.618+01:00Comments on Aroma Vanillias: Λαζάνια φούρνου με τόνο και μελιτζάνεςPenelopehttp://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-63396727565087879532012-09-06T13:39:37.964+02:002012-09-06T13:39:37.964+02:00Όποιος θέλει προσθέτει στη γέμιση και κύμινο.Πάει....Όποιος θέλει προσθέτει στη γέμιση και κύμινο.Πάει.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-73805977767009837292009-10-20T20:39:58.011+02:002009-10-20T20:39:58.011+02:00tuna and eggplants, what a great combination.tuna and eggplants, what a great combination.tobias cooks!http://www.tobiascooks.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-70896467693291008992009-10-12T09:26:50.495+02:002009-10-12T09:26:50.495+02:00Κικίτσα έμεινα 3 καλά κομμάτια, και προβλέπω να τα...Κικίτσα έμεινα 3 καλά κομμάτια, και προβλέπω να τα τρώμε σήμερα, μιας και δεν έχω ετοιμάσει τίποτε λόγω άλλων καταστάσεων.<br />Καλημέρα.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-65224374282374069622009-10-12T09:26:05.938+02:002009-10-12T09:26:05.938+02:00Λίνα αν η όποια σαλτσούλα σου έχει λίγο ζουμάκι, θ...Λίνα αν η όποια σαλτσούλα σου έχει λίγο ζουμάκι, θα δεις που όλα θα πάνε καλά.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-86116261969714051852009-10-12T09:25:19.736+02:002009-10-12T09:25:19.736+02:00Σ' ευχαριστώ Big Mama. Κάνω ότι μπορώ και ότι ...Σ' ευχαριστώ Big Mama. Κάνω ότι μπορώ και ότι προλαβαίνω πια...Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-5985425712382234642009-10-10T19:50:45.127+02:002009-10-10T19:50:45.127+02:00Εμεινε για μένα τίποτα;Εμεινε για μένα τίποτα;kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-80424236387056042272009-10-10T08:43:44.978+02:002009-10-10T08:43:44.978+02:00Πηνελόπη και εγώ Barilla παίρνω, αλλά ίσως επειδή ...Πηνελόπη και εγώ Barilla παίρνω, αλλά ίσως επειδή εμένα δεν έχει σάλτσα αυτό που φτιάχνω παρά μόνο μία κρέμα γάλακτος, ίσως να μην φτάνει για να ψηθεί. Οπότε θα προσπαθήσω να το κάνω αλλιώς ώστε να έχει μέσα ζουμάκι. Θα φτιάξω όμως πρώτα το δικό σου ώστε να καταλάβω την διαφορά. <br />Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση.Λίναhttps://www.blogger.com/profile/06201014569503341874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-60139962430265151372009-10-09T15:09:52.580+02:002009-10-09T15:09:52.580+02:00Πολύ προτώτυπο! Μπράβο Πηνελόπη!Πολύ προτώτυπο! Μπράβο Πηνελόπη!mia mariahttps://www.blogger.com/profile/05607379813715551658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-13715792842204172462009-10-09T10:00:13.580+02:002009-10-09T10:00:13.580+02:00Αγγελική μου, καλώς ήρθες...Ελπίζω όλα καλά να είν...Αγγελική μου, καλώς ήρθες...Ελπίζω όλα καλά να είναι.<br />Ο τόνος δένει όντως ωραία με κόκκινη σαλτσούλα σε ζυμαρικά. Μ' αυτήν την σκέψη (και με την χαζομάρα να έχω ξεχάσει τον κιμά) προχώρησα στην δημιουργία τούτης της εκδοχής. Και το αποτέλεσμα ήταν όντως γευστικά πολύ καλό.<br />Η ψευτο-μπεσαμέλ μου, είναι ένας τρόπος να αποφεύγω την πιο παχυντική κλασσική εκδοχή! Μπας και περιορίσω Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-50448332308317863262009-10-09T09:57:19.751+02:002009-10-09T09:57:19.751+02:00Καλημέρα Aranis μου, ήταν νόστιμο και νομίζω εύκολ...Καλημέρα Aranis μου, ήταν νόστιμο και νομίζω εύκολα θα βρεις τα υλικά στην ΝΖ, όχι όπως σ' άλλες περιπτώσεις :-))<br />Χαιρετισμούς πολλούς.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-60797946900041521362009-10-09T09:15:28.843+02:002009-10-09T09:15:28.843+02:00Πηνελόπη μου, πρέπει να είναι πολύ ωραίο! Τόνο βάζ...Πηνελόπη μου, πρέπει να είναι πολύ ωραίο! Τόνο βάζω σε μια κόκκινη σάλτσα για μακαρόνια, όπως λέει και η Ξανθή. Οι γεύσεις είναι πολύ ωραίες για να συνδυαστούν! Μου αρέσει πολύ και η μπεσαμέλ σου με το γιαούρτι! Καταγράφονται άμεσα για να δοκιμαστούν!Αγγελικη Νhttps://www.blogger.com/profile/06409885007323501563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-53240867627521249492009-10-09T08:44:44.716+02:002009-10-09T08:44:44.716+02:00Πώ πω, φαί...Και λατρεύω τις μελιτζάνες...
Καλημέρ...Πώ πω, φαί...Και λατρεύω τις μελιτζάνες...<br />Καλημέρα απο ΝΖ, σε φιλώ...Artanishttps://www.blogger.com/profile/05504593924118176562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-5583716753831825392009-10-09T08:22:58.824+02:002009-10-09T08:22:58.824+02:00Ξανθή,
και με σπανάκι έχω κάνει, στο οποίο έκανα ι...Ξανθή,<br />και με σπανάκι έχω κάνει, στο οποίο έκανα ιδιαίτερους συνδυασμούς, όπως άλλωστε και με μανιτάρια και καπνιστή γαλοπούλα, αλλά περιμένω να δω και την δική σου, όποτε έχεις διάθεση να την ανεβάσεις στο blog σου.<br />Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-43703900958739786462009-10-09T08:21:01.234+02:002009-10-09T08:21:01.234+02:00Καλημέρα,
σας ευχαριστώ όλες, αλλά απαντώ ιδιαιτέ...Καλημέρα,<br /><br />σας ευχαριστώ όλες, αλλά απαντώ ιδιαιτέρως προς την Λίνα, γιατί θα πρέπει να τονίσω πως τα συγκεκριμένα λαζάνια (χρησιμοποιώ τα Barilla, αλλά υπάρχουν και άλλες μάρκες) δεν θέλουν βράσιμο. Το τονίζουν και στην συσκευασία τους. Γιατί η σάλτσα και ο χρόνος που μένουν στον φούρνο τα βοηθούν ώστε να γίνουν σωστά.<br />Προϋπόθεση είναι βέβαια η σάλτσα να έχει λιγάκι υγρό, να μην Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-49718145623793497302009-10-08T20:51:34.766+02:002009-10-08T20:51:34.766+02:00Πηνελόπη κατ' αρχήν να σε ευχαριστήσω που αντα...Πηνελόπη κατ' αρχήν να σε ευχαριστήσω που ανταποκρίθηκες στην παράκληση μου για την ανάρτηση.<br />Είναι κάτι διαφορετικό μια τέτοια περίπου σάλτσα φτιάχνει η κόρη μου για μακαρονάδα οπότε και με τα λαζάνια θα είναι υπέροχη.<br />Κι εγώ τα λαζάνια χωρίς να τα βράσω τα βάζω έχω κάτι με γέμιση σπανάκι θα έρθει πιστεύω η σειρά του κάποια μέρα.Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-7352828191366063472009-10-08T19:23:52.033+02:002009-10-08T19:23:52.033+02:00Και εγώ αν δεν βράσω τα λαζάνια, μου γίνονται χάλι...Και εγώ αν δεν βράσω τα λαζάνια, μου γίνονται χάλια. Δεν ξέρω γιατί. <br />Όσο για την συνταγή είναι πολύ ωραία. Και ο τόννος ταιριάζει πολύ με την μελιτζάνα.Λίναhttps://www.blogger.com/profile/06201014569503341874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-34549133219014856922009-10-08T13:41:22.371+02:002009-10-08T13:41:22.371+02:00Sorry, τώρα είδα όλα τα υλικά της μπεσαμέλ, γράψε ...Sorry, τώρα είδα όλα τα υλικά της μπεσαμέλ, γράψε λάθος για τη χαζή ερώτηση περί κορν-φλάουρ!!!Amelienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-73727184085830640512009-10-08T13:37:38.472+02:002009-10-08T13:37:38.472+02:00Η μελιτζάνα μου αρέσει πολύ και μου φαίνεται πολύ ...Η μελιτζάνα μου αρέσει πολύ και μου φαίνεται πολύ ιδιαίτερος ο συνδυασμός με τον τόνο! Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία, μάλλον σε κάποιο τραπέζι για να μην κάνω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια! Να ρωτήσω και κάτι: γιατί βάζουμε κορν-φλάουρ στην σάλτσα στυλ μπεσαμέλ αφού δεν έχει κάτι ιδιαίτερα ρευστό? Πάντως η φωτογραφία σου είναι πολύ ορεκτική, σε προδιαθέτει πολύ-πολύ θετικά!Ameliehttp://ameliedeli.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-45954763435818951272009-10-08T12:49:32.153+02:002009-10-08T12:49:32.153+02:00Τα λαζάνια Barilla που χρησιμοποιώ (υπάρχουν κι...Τα λαζάνια Barilla που χρησιμοποιώ (υπάρχουν κι' άλλες μάρκες) δεν χρειάζονται βράσιμο. Μαλακώνουν και γίνονται κατάλληλα με τα όποια υγρά έχει η σάλτσα και το ψήσιμο.<br />Το blog σου το έχω ήδη επισκευθεί Betty και το βρίσκω πολύ συμπαθητικό.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-75493360641508983242009-10-08T12:37:51.762+02:002009-10-08T12:37:51.762+02:00Kaλημέρα!!!
Υπέροοχο φαίνεται. Αλλά χωρίς βράσιμο ...Kaλημέρα!!!<br />Υπέροοχο φαίνεται. Αλλά χωρίς βράσιμο τα λαζάνια.!?<br />Θα το δοκιμάσω.<br />Θα μου άρεσε να σε δω στο μπλόγκ μου¨)Betty Manousoshttps://www.blogger.com/profile/08549686306725800208noreply@blogger.com