tag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post3682226299454735108..comments2024-02-17T10:59:42.618+01:00Comments on Aroma Vanillias: Πλιγούρι και Γαρίδες σε Πράσινες ΠιπεριέςPenelopehttp://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-49298416674928041592009-07-06T11:29:03.550+02:002009-07-06T11:29:03.550+02:00Artanis, να μας πείτε εντυπώσεις όταν το αντιγράψε...Artanis, να μας πείτε εντυπώσεις όταν το αντιγράψετε. Εχει σημασία να μαθαίνουμε και τα αποτελέσματα όσων προτείνουμε κατά καιρούς.<br />Καλό μέσημερι από Αθήνα.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-19293160967142951022009-07-06T11:27:55.374+02:002009-07-06T11:27:55.374+02:00Κατερίνα μου...σε αναμονή λοιπόν!Κατερίνα μου...σε αναμονή λοιπόν!Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-74575485330408540232009-07-05T11:16:54.090+02:002009-07-05T11:16:54.090+02:00Ωραίο αυτό...Πάω για αντιγραφή...
καλημέρα απο ΝΖ....Ωραίο αυτό...Πάω για αντιγραφή...<br />καλημέρα απο ΝΖ...Artanishttps://www.blogger.com/profile/05504593924118176562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-81552535365850738412009-07-02T14:27:25.890+02:002009-07-02T14:27:25.890+02:00Niam niam..
To σάββατο τούτο παντρεύεται η αναδεκ...Niam niam..<br />To σάββατο τούτο παντρεύεται η αναδεκτή μας. Το άλλο φεύγομε Χαλκιδική. <br />Μάλλον θα το κάνουμε στη Σπάρτη, στην επιστροφή σας από διακοπές!Katerina ante portashttps://www.blogger.com/profile/01001977560118907920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-66153089437771753802009-07-02T08:48:03.797+02:002009-07-02T08:48:03.797+02:00Κατερίνα, ωραίες φαίνονται. Εγώ κάπως έτσι (όχι τό...Κατερίνα, ωραίες φαίνονται. Εγώ κάπως έτσι (όχι τόσο γλυκόξινες ίσως) τις φτιάχνω για μεζέ. Σαν το σαγανάκι ας πούμε αλλά όχι με τυρί.<br />Αντε και να το φτιάξουμε απο κοντά το φαγάκι τούτο και να το ευχαριστηθούμε με κανένα ουζάκι! Τι λες;Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-50690969283233415002009-07-02T08:46:37.648+02:002009-07-02T08:46:37.648+02:00Ξανθή μου κινήσατε την περιέργεια με την σουπιά κα...Ξανθή μου κινήσατε την περιέργεια με την σουπιά και το μανεστράκι. Φτιάχνω κάτι παρόμοιο (και με καλαμάρια επίσης) αλλά τα κάνω σαν ριζότο να το πω, σαν γιουβέτσι να το πω; Αν βρείτε τον χρόνο, θα την περιμένουμε την συνταγή.<br /><br />Big Mama, είναι πραγματικά πολύ νόστιμο φαγητό, και σε οδηγεί σε άλλες γευστικές διαδρομές από αυτές με τα παραδοσιακά γεμιστά.<br />Να θυμήσω δε, ότι στα πολύ Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-46709099678213070232009-07-02T08:42:57.079+02:002009-07-02T08:42:57.079+02:00Γαστεροπλήξ μας, απο εσάς (ως οικογένεια μιλώ) δεν...Γαστεροπλήξ μας, απο εσάς (ως οικογένεια μιλώ) δεν περίμενα ότι δεν θα τρώτε τα γεμιστά με όρεξη!<br />Με εκπλήξατε το ομολογώ. Αλλά με τόσα άλλα ωραία και νόστιμα που ετοιμάζετε οι εναλλακτικές σας είναι πάμπολλες.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-54997651533980228382009-07-02T08:41:28.456+02:002009-07-02T08:41:28.456+02:00Have a nixe day to you too Kod Ekle, and a nice su...Have a nixe day to you too Kod Ekle, and a nice summer also.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-75399265212834286482009-07-02T01:19:15.993+02:002009-07-02T01:19:15.993+02:00Kύττα σύμπτωση! Διάβαζα μόλις για γαρίδες, αλλά ψη...Kύττα σύμπτωση! Διάβαζα μόλις για γαρίδες, αλλά <a href="http://www.bbc.co.uk/food/get_cooking/recipes/082.shtml" rel="nofollow">ψητές, γλυκόξινες</a>!Katerina ante portashttps://www.blogger.com/profile/01001977560118907920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-679364949942840472009-07-01T22:35:22.637+02:002009-07-01T22:35:22.637+02:00Πολύ πρωτότυπη συνταγή! Πρέπει να είναι και πολύ ν...Πολύ πρωτότυπη συνταγή! Πρέπει να είναι και πολύ νόστιμη!mia mariahttps://www.blogger.com/profile/05607379813715551658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-22169821339922112492009-07-01T15:19:00.771+02:002009-07-01T15:19:00.771+02:00Πάρα πολύ ωραία η ιδέα σου για παραλλαγή!!
Εγώ έχω...Πάρα πολύ ωραία η ιδέα σου για παραλλαγή!!<br />Εγώ έχω μια άλλη ιδέα για ντομάτες με σουπιά και μανεστράκι ελπίζω να μπορέσω κάποια μέρα να τη γράψω.Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-50385357255123086712009-07-01T13:49:30.531+02:002009-07-01T13:49:30.531+02:00το πλιγούρι είναι ιδιαίτερα νόστιμο, μαγειρεύεται ...το πλιγούρι είναι ιδιαίτερα νόστιμο, μαγειρεύεται ιδιαίτερα γρήγορα και εμπλουτίζει τη γεύση πολλών φαγητών, η γιαγιά μου το χρησιμοποιούσε και στα κλασσικά γεμιστά μαζί με το ρύζι, παρόμοια εκδοχή με γαρίδες, φτιάχνει μια πολίτισσα οικογενειακή φίλη και είναι πολύ νόστιμη. εγώ δεν τολμώ να φτιάξω διότι γενικώς δεν τρώνε γεμιστά με όρεξη.ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞhttps://www.blogger.com/profile/16085478971403179630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-27995526051242576272009-07-01T13:44:15.971+02:002009-07-01T13:44:15.971+02:00Greetings from Turkey.Have a nice day.Greetings from Turkey.Have a nice day.Ruh-u meyyithttps://www.blogger.com/profile/09380147027500409064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-38379314718326805622009-07-01T13:16:57.667+02:002009-07-01T13:16:57.667+02:00Juanita μου το πλιγούρι στην ουσία είναι το αλεσμέ...Juanita μου το πλιγούρι στην ουσία είναι το αλεσμένο στάρι, και είναι μια πολύ πλούσια και θρεπτική τροφή. Δεν είναι κατεργασμένο ζυμαρικό. Το κους-κους είναι κάτι άλλο. Υπάρχει και επεξεργασμένο που είναι στην ουσία ζυμαρικό αλλά και ακατέργαστο που περιέχει περισσότερο φύτρο σταριού και μοιάζει αρκετά με το πλιγούρι.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-34700900081763220032009-07-01T12:05:08.486+02:002009-07-01T12:05:08.486+02:00Υπάρχουν πολλών ειδών πληγούρια; Δεν έχω χρησιμοπο...Υπάρχουν πολλών ειδών πληγούρια; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν ξέρω πως να το χειρίζομαι. Πολύ καλή μου φαίνεται η συνταγή και ξεφεύγει και από τα κλασσικά γεμιστά, οπότε ακόμα καλύτερα για να μην βαριόμαστε να τρώμε τα ίδια και τα ίδια.Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.com