tag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post5566313143564974103..comments2024-02-17T10:59:42.618+01:00Comments on Aroma Vanillias: Πίτα με ψάρι παστό ή αλλιώς μπακαλιαρόπιταPenelopehttp://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-19751463287415101742010-02-03T08:38:58.396+01:002010-02-03T08:38:58.396+01:00Καλημέρα αγαπητό μας Δεσποινάριον, κρύο και σε τού...Καλημέρα αγαπητό μας Δεσποινάριον, κρύο και σε τούτην την πρωτεύουσα σήμερα και χιόνι αρκετό στα ορεινά του νομού.<br /><br />Αν το τολμήσεις το φαγητό ετούτο, θα ήθελα να μάθω τα σχόλιά σου... για να δούμε αν αρέσει και σε άλλους πέρα από μένα.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-61567537259095206592010-02-03T01:27:14.749+01:002010-02-03T01:27:14.749+01:00Ωραια, ολα τα υλικα τα βρισκω εδω. Θα το τολμησω!...Ωραια, ολα τα υλικα τα βρισκω εδω. Θα το τολμησω!δεσποιναριονhttps://www.blogger.com/profile/03507613308494023442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-36671522283862902032010-02-02T09:05:48.853+01:002010-02-02T09:05:48.853+01:00Pansofix, κράτα την ιδέα και με την πρώτη ευκαιρία...Pansofix, κράτα την ιδέα και με την πρώτη ευκαιρία κάνε και μια δοκιμή :-))Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-18100081900307421992010-02-02T09:05:05.011+01:002010-02-02T09:05:05.011+01:00Κικίτσα μου, στην Επτάννησο τόσα χρόνια και δεν έτ...Κικίτσα μου, στην Επτάννησο τόσα χρόνια και δεν έτυχε να φας μπακαλιαρόπιτα; "Εθνικό" φαγητό των Κεφαλλήνων καλή μου :-) όπως και η κρεατόπιτα με το κρέας σε μεγάλα κομματάκια και όχι κυμά, για όσους ξέρουν.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-91796431521273643802010-02-02T09:03:30.751+01:002010-02-02T09:03:30.751+01:00Όντως Εύη μου οι πίττες είναι παντώς καιρού. Κάποι...Όντως Εύη μου οι πίττες είναι παντώς καιρού. Κάποιες δε, τρώγονται καλύτερα ελαφρώς κρύες (τουλάχιστον για μένα) όπως η χορτόπιτα με διάφορα αρωματικά χόρτα.<br />Να την δοκιμάσετε τούτην την εκδοχή, έχω την αίσθηση ότι θα σου αρέσει εφόσον είσαι "πιτού" σαν και μένα.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-47035855490850605552010-02-01T19:19:17.686+01:002010-02-01T19:19:17.686+01:00πολυ πρωτοτυπη ιδεα!!!θα την αποθηκευσωπολυ πρωτοτυπη ιδεα!!!θα την αποθηκευσωPansofixhttps://www.blogger.com/profile/14816519095761935602noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-40643348920486677952010-02-01T18:47:07.042+01:002010-02-01T18:47:07.042+01:00Ούτε εγώ έχω δοκιμάσει, αλλά μ' αρέσει η ιδέα!...Ούτε εγώ έχω δοκιμάσει, αλλά μ' αρέσει η ιδέα!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-22468579649254158172010-02-01T13:09:45.868+01:002010-02-01T13:09:45.868+01:00Πηνελόπη μου, μπακαλιαρόπιτα δεν έχω δοκιμάσει ποτ...Πηνελόπη μου, μπακαλιαρόπιτα δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Η μόνη πίτα ψαριού που έχω φτιάξει είναι με πέρκα και αυτή 2-3 φορές....<br />Σίγουρα θα είναι πολύ νόστιμη και θα την δοκιμάσω, μιας και είμαι πιτού...<br />Οσο για την φωτο, συμφωνώ και εγώ μαζί σου, οι πίτες είναι παντός καιρου χιχιχιχιχι<br />Φιλάκια καλό μήνα :)))ΕΥΗ ΚΟΥΚhttps://www.blogger.com/profile/10257370437872875828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-67729996282915145092010-02-01T12:31:26.525+01:002010-02-01T12:31:26.525+01:00Εκεί 12 την νύχτα, εδώ 12 λίγο μετά το μεσημέρι......Εκεί 12 την νύχτα, εδώ 12 λίγο μετά το μεσημέρι... η πείνα τέτοιες ώρες είναι παντού ίδια καλή μου :-))Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-5981362275222224082010-02-01T12:06:12.508+01:002010-02-01T12:06:12.508+01:00Πω, πω φαΐ...
Πεινάω (και είναι και 12 τα μεσάνυχτ...Πω, πω φαΐ...<br />Πεινάω (και είναι και 12 τα μεσάνυχτα...) έλεος, πίτες θα ονειρεύομαι :)<br />Σε φιλώ, καλημέρα, καλή βδομάδα και καλό μήνα...Artanishttps://www.blogger.com/profile/05504593924118176562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-35179183921453059042010-02-01T09:12:06.272+01:002010-02-01T09:12:06.272+01:00Αγαπητές Big Mama και Λίλα, τις μέρες της επερχόμε...Αγαπητές Big Mama και Λίλα, τις μέρες της επερχόμενης νηστείας, θα σας έλεγα να την δώσετε μια ευκαιρία στο τραπέζι σας.<br />Έχω την ταπεινή αίσθηση ότι θα σας αρέσει.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-80997672465901850672010-02-01T09:10:43.145+01:002010-02-01T09:10:43.145+01:00Αγαπητέ μου Παναθήναιε, νομίζω πως θα την "αδ...Αγαπητέ μου Παναθήναιε, νομίζω πως θα την "αδικήσετε" αν δεν της βάλετε και αυτά τα υλικά. Είναι πραγματικά μια άλλη γεύση. Και στο σύνολο δεν θα σας φανούν ιδιαίτερα, γιατί η αλμυρά του βακαλάου παραμένει.<br />Όπως είδατε δεν υπάρχει καθόλου αλάτι ή κάποιο τυρί.<br />Η ντομάτα και η κανέλα την κάνουν κάπως πιο "γλυκειά" στην γεύση.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-50549829621775257302010-02-01T09:08:21.843+01:002010-02-01T09:08:21.843+01:00Dear Liz, is a very special taste. If you trie to ...Dear Liz, is a very special taste. If you trie to make it, let us Know.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-80162148469197531132010-02-01T09:06:58.273+01:002010-02-01T09:06:58.273+01:00Αγαπητή Γαστερόπληξ και μένα η καταγωγή μου συνδυά...Αγαπητή Γαστερόπληξ και μένα η καταγωγή μου συνδυάζει και τα δύο μέρη. Κεφαλονιά και Πύλο (Μεσσηνίας) γι' αυτό και την συνήθιζαν τούτην την πιτα οι δικοί μου.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-80962142268664243682010-02-01T09:05:36.065+01:002010-02-01T09:05:36.065+01:00Ξανθή μου καλήμερα,
είναι όντως ιδιαίτερη γεύση. Ν...Ξανθή μου καλήμερα,<br />είναι όντως ιδιαίτερη γεύση. Να σου πω ότι στην Μακεδονία κάνουν μια πίτα κάπως ιδιαίτερη και εκεί με τον αποξηραμένο γαύρο. Πρέπει να ψάξω να την βρω την συνταγή και θα επανέλθω με την δημοσιευσή της για να δεις τα όσα γράφονται γι' αυτήν.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-45611115649706816162010-02-01T09:03:56.410+01:002010-02-01T09:03:56.410+01:00Καλημέρα,
Καλή εβδομάδα και καλό Μήνα σε όλους σας...Καλημέρα,<br />Καλή εβδομάδα και καλό Μήνα σε όλους σας.<br /><br />Dear Dark Chef, καθώς είσαι "εξοικιωμένη" με την γεύση του μπακαλιάρου σε πίτα, είναι πολύ πιθανόν να σου αρέσει και τούτη η εκδοχή.<br /><br />Ε,allora...νομίζω πως μια πρώτη δοκιμή μπορεί να σε κάνει να αγαπήσεις τούτην την διαφορετική πίτα.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-12390644064755520442010-02-01T08:11:35.504+01:002010-02-01T08:11:35.504+01:00Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!!
Ενδιαφέρουσα η μπακ...Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!!<br />Ενδιαφέρουσα η μπακαλιαρόπιτα μόνο τηγανητό με σκορδαλιά τον φτιάχνω!Lila Xagorarihttps://www.blogger.com/profile/11679693561434220236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-39018862036078261062010-01-31T11:07:21.893+01:002010-01-31T11:07:21.893+01:00Φαίνεται νοστιμότατη! Δεν έχω φτιάξει ποτέ κάτι τέ...Φαίνεται νοστιμότατη! Δεν έχω φτιάξει ποτέ κάτι τέτοιο, θα πρέπει να τη δοκιμάσω σύντομα!mia mariahttps://www.blogger.com/profile/05607379813715551658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-43550283741303414712010-01-30T19:38:07.575+01:002010-01-30T19:38:07.575+01:00Μου αρεσει πολυ σαν ιδεα, θα την εκτελεσω με την π...Μου αρεσει πολυ σαν ιδεα, θα την εκτελεσω με την πρωτη ευκαιρια, αλλα με δυο αλλαγες<br />δεν θα βαλω ντοματα και κανελλα, δεν μου πανε στο συνολο <br />θα ηθελα και τη γνωμη σου σε αυτο το θεμα, μια και εχεις ηδη εμπειρια επι του θεματοςpanathinaeoshttps://www.blogger.com/profile/17980862402002347764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-30994782489053654452010-01-29T20:33:31.871+01:002010-01-29T20:33:31.871+01:00This sounds very good!This sounds very good!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16673689162582967373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-31597346433893170442010-01-29T20:04:28.851+01:002010-01-29T20:04:28.851+01:00πίτα με προσωπικότητα, κάπως έτσι την μαγειρεύουν ...πίτα με προσωπικότητα, κάπως έτσι την μαγειρεύουν και στην Πελοπόννησο, νομίζω από τη Μεσσηνία καταγόταν η κυρία που μου την κέρασε και ήταν πολύ πετυχημένη <br /><br />από τα υλικά φαίνεται μούρλιαΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞhttps://www.blogger.com/profile/16085478971403179630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-37272313971127020752010-01-29T19:40:14.386+01:002010-01-29T19:40:14.386+01:00Πηνελόπη ιδιαίτερη πίτα, έχω διαβάσει ολόκληρο βιβ...Πηνελόπη ιδιαίτερη πίτα, έχω διαβάσει ολόκληρο βιβλίο με πίτες τέτοια δεν αναφέρεται.<br />Μου έκανε πολύ εντύπωση η προσθήκη της κανέλας στο μπακαλιάρο,πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω τη γεύση της έλα όμως που η κανέλα δεν αρέσει στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.<br />Σε ευχαριστούμε για την ωραία σου ανάρτηση!!Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-12358810843118098832010-01-29T18:08:29.334+01:002010-01-29T18:08:29.334+01:00Νοστιμότατο ακούγεται...πρέπει να το δοκιμάσω
καλ...Νοστιμότατο ακούγεται...πρέπει να το δοκιμάσω<br /><br />καλό βράδυ!Και λοιπόν;E allora?https://www.blogger.com/profile/04496246062066687215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-70353111460268514602010-01-29T16:47:56.790+01:002010-01-29T16:47:56.790+01:00Καλησπέρα! Πολύ ωραίο φαγητό! Με την ίδια ακριβώς ...Καλησπέρα! Πολύ ωραίο φαγητό! Με την ίδια ακριβώς διαδικασία, προσθέτοντας μόνο κρεμμυδάκια φρέσκα και άνηθο (χωρίς ντομάτα και κρεμμύδι, με λεμόνι μόνο) φτιάχνω και 'γω τέτοια μπακαλιαρόπιτα! Θα δοκιμάσω όμως και αυτή την εκδοχή!<br />Καλό Σ/Κ!The Dark Chefhttp://chefkang.blogspot.comnoreply@blogger.com