tag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post7086158563341930333..comments2024-02-17T10:59:42.618+01:00Comments on Aroma Vanillias: Γαλέος αρωματισμένος με εστραγκόνPenelopehttp://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-62013731544530011372009-11-25T09:27:53.858+01:002009-11-25T09:27:53.858+01:00Liebe Tobias,
mit estragon ist ein fisch rezept mi...Liebe Tobias,<br />mit estragon ist ein fisch rezept mit sehr gut schmeckt.<br />"Bon apetit"Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-3149368794690691942009-11-24T23:11:11.423+01:002009-11-24T23:11:11.423+01:00Mit Estragon. Da ist ja lecker. muss ich mir welch...Mit Estragon. Da ist ja lecker. muss ich mir welchen besorgen.tobias kocht!http://www.tobiaskocht.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-81004229714421901772009-11-23T08:50:39.878+01:002009-11-23T08:50:39.878+01:00Όμως τώρα πια μεγάλωσαν Αγγελική μου οι κόρες, οπό...Όμως τώρα πια μεγάλωσαν Αγγελική μου οι κόρες, οπότε το τρώνε (λογικά από μόνες τους) χωρίς να εναντιώνοντ :-)<br />Πολλές καλημέρες και καλή Εβδομάδα εύχομαι.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-32041106472201727242009-11-20T15:03:01.723+01:002009-11-20T15:03:01.723+01:00Πηνελόπη θα δοκιμάσω την συνταγή σου!
Τα παιδιά μ...Πηνελόπη θα δοκιμάσω την συνταγή σου!<br /><br />Τα παιδιά μου επίσης δεν έτρωγαν το ψάρι, παρά μόνο στα κάρβουνα... Έτσι κάποια στιγμή αγοράσαμε μια ψηστιέρα με γκάζι και πέτρες ηφαιστείου. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Και εύκολα μαγειρεύω "στα (πέτρινα) κάρβουνα"!Και τα παιδιά χόρτασαν ψάρι!Αγγελικη Νhttps://www.blogger.com/profile/06409885007323501563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-85929705843206531992009-11-20T09:01:49.815+01:002009-11-20T09:01:49.815+01:00Καλημέρα Γιώργο,
Δεν ξέρω αν είναι " Πολύ Go...Καλημέρα Γιώργο,<br /><br />Δεν ξέρω αν είναι " Πολύ Gourmet" αλλά έχω την αίσθηση ότι θα σου αρέσει τούτη η συνταγήμ για τον γαλέο.<br />Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι και σε σένα.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-77564231047756786852009-11-20T08:05:29.827+01:002009-11-20T08:05:29.827+01:00Πολύ Gourmet η συνταγή σου Penelope!! Τον γαλέο ει...Πολύ Gourmet η συνταγή σου Penelope!! Τον γαλέο ειδικά τον έχω συνηθίσει στην κλασική του εκδοχή. Θα τον δοκιμάσω με τα αρώματα του όμως, γιατί μου φαίνεται πολύ φίνα η πρότασή σου.<br />Καλή σου μέρα και καλό σαββατοκύριακο.Giorgos Varvakishttps://www.blogger.com/profile/06416343255255417730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-62225960858196126012009-11-19T09:48:02.299+01:002009-11-19T09:48:02.299+01:00Big Mama τον γλαύκο, το έχω δει κι' εγώ στο SM...Big Mama τον γλαύκο, το έχω δει κι' εγώ στο SM, αλλά δεν τον έχω αγοράσει ποτέ. Τελευταίως μου φαίνεται και παντελώς άνοστη και η πέρκα φιλέτο...Και όλο και μειώνονται τα φιλέτα που τελικά αγοράζω.<br />Ισως να βοηθήσει τούτη η συνταγούλα για την κατανάλωσή του.<br />Καλημέρες.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-71975757090993987862009-11-19T09:46:06.180+01:002009-11-19T09:46:06.180+01:00Λίλα, νομίζω πως θα σας αρέσει.
Και όταν βρεθώ προ...Λίλα, νομίζω πως θα σας αρέσει.<br />Και όταν βρεθώ προς τα μέρη σας, θα έρθω για να μου πείτε την άποψή σας.<br />Είμαστε σχετικά κοντά, όταν ερχόμαστε στο εξοχικό τα Σαββατοκύριακο που μπορούμε.<br />Καλή σου μέρα.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-10309844401261807292009-11-19T09:44:37.592+01:002009-11-19T09:44:37.592+01:00Αγαπητέ Παναθήναιε, θα δεχτώ την ένστασή σας. Γιατ...Αγαπητέ Παναθήναιε, θα δεχτώ την ένστασή σας. Γιατί πάντα υπάρχει σεβασμός στην άποψή σας. Απλώς το λευκό κρασί, όταν πρωτοέφτιαξα την συνταγή δεν ήταν διαθέσιμο. Μου άρεσε με το κονιάκ που έβαλα, και έτσι κάπως το καθιέρωσα.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-80743378923899327892009-11-19T09:41:59.076+01:002009-11-19T09:41:59.076+01:00Στα κάρβουνα Ξανθή μου, μπράβο. Εμεις απλώς στην Α...Στα κάρβουνα Ξανθή μου, μπράβο. Εμεις απλώς στην Αθήνα σπάνια βάζουμε κάρβουνα. <br />Θα δεις πως το γάλα (εβαπορέ) θα δέσε ωραία με το σύνολο της σάλτσας.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-41667898459200587632009-11-18T21:36:03.273+01:002009-11-18T21:36:03.273+01:00Εμείς δεν το τρώμε πολύ το ψάρι αλλά τώρα μου έφερ...Εμείς δεν το τρώμε πολύ το ψάρι αλλά τώρα μου έφερε ο σύζυγος από το Σ/Μ ένα ψάρι που το λένε Γλαύκο!!! Το είχα πάρει άλλη μια φορά και δεν ήτανε πολύ νόστιμο, είπαμε ότι δε θα το ξαναπάρουμε αλλά....άντρες!!!<br />Αν το φτιάξω με τη συνταγή σου, πιστεύω θα αποκτήσει κάποια γεύση, τι λες;mia mariahttps://www.blogger.com/profile/05607379813715551658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-73844016876207744192009-11-18T20:50:55.596+01:002009-11-18T20:50:55.596+01:00Πολύ ωραία και αρωματική συνταγή. Θα τη δοκιμάσω σ...Πολύ ωραία και αρωματική συνταγή. Θα τη δοκιμάσω σίγουρα αφού είμαι λάτρης των ψαριών και των θαλασσινών!Lila Xagorarihttps://www.blogger.com/profile/11679693561434220236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-43556807379066899672009-11-18T18:40:08.602+01:002009-11-18T18:40:08.602+01:00μου αρεσει πολυ η συνταγη, με μια μικρη ενσταση γι...μου αρεσει πολυ η συνταγη, με μια μικρη ενσταση για το κονιακ, που μου ακουγεται πολυ δυνατο για ψαρι - θα προτιμουσα λιγο λευκο κρασι και μαλιστα απαλο, οπως ενα σαββατιανοpanathinaeoshttps://www.blogger.com/profile/17980862402002347764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-14140799952735674332009-11-18T16:01:53.195+01:002009-11-18T16:01:53.195+01:00Το ψάρι είναι ενταγμένο στη διατροφή μας και μάλισ...Το ψάρι είναι ενταγμένο στη διατροφή μας και μάλιστα κάθε Σάββατο έχει ψητό στα κάρβουνα. Θα δοκιμάσω τη συνταγή σου για τα ενδιάμεσα γεύματα της εβδομάδας.Φρέσκο βέβαια γαλέο δεν νομίζω ότι θα βρω,έχω μια απορία πως δένει το γάλα με το ψάρι είναι κάτι που δεν έχω δοκιμάσει.<br />Καλό σου απόγευμαΞανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-66436887452271219562009-11-18T13:07:20.259+01:002009-11-18T13:07:20.259+01:00Παρακαλώ Αμαλία.
Ελπίζω να την αρέσει αν το φτιάξε...Παρακαλώ Αμαλία.<br />Ελπίζω να την αρέσει αν το φτιάξεις, αφού τρώει τον σολωμό, νομίζω πως και ο γαλέος θα της φανεί νόστιμος έτσι.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-15055954960280374352009-11-18T13:06:12.021+01:002009-11-18T13:06:12.021+01:00Ευχαριστώ σε Cummulus.
Είναι όντως μια ωραία ιδέα ...Ευχαριστώ σε Cummulus.<br />Είναι όντως μια ωραία ιδέα για τα μεγάλα φιλέτα ψαριών.Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-42280964923861153982009-11-18T12:58:35.975+01:002009-11-18T12:58:35.975+01:00Ευχαριστώ! Έτσι κι αλλιώς θα το δοκιμάσω το ωραίο ...Ευχαριστώ! Έτσι κι αλλιώς θα το δοκιμάσω το ωραίο σου ψαράκι, εμένα η δικιά μου τρώει πολύ το σολωμό με διάφορα λαχανικά, οπότε ευελπιστώ ότι θα της αρέσει και το δικό σου που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!Ameliehttp://ameliedeli.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-77508299154229849312009-11-18T12:52:53.019+01:002009-11-18T12:52:53.019+01:00Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή, ειδικά για όσους νηστεύ...Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή, ειδικά για όσους νηστεύουν αυτή την εποχή.cummulushttps://www.blogger.com/profile/08875133827069328933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-87770618092340301112009-11-18T12:07:18.410+01:002009-11-18T12:07:18.410+01:00Γειά σου Αμαλία μου,
η απάντηση είναι πως αυτό το ...Γειά σου Αμαλία μου,<br />η απάντηση είναι πως αυτό το συγκεκριμένο (ίσως επειδή είναι αρκετά μαλακό κα χωρίς πολλά κόκκολα) και κάπως πικάντικο, ο κανακάρης μου το τρώει.<br />Έχει μάθει πια στα "αρωματισμένα" πιάτα και τα απλώς βραστά ψάρια δεν τα τρώει. Ενώ τα τηγανιτά που συνήθως είναι ψαράκια με κόκκαλα δεν τον διευκολύνουν...<br />Δοκιμές πάντα κάνουμε οι έρμες οι μανάδες...Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4538124740571220029.post-1948320287816621592009-11-18T11:50:53.722+01:002009-11-18T11:50:53.722+01:00Γουάου! Ωραίο ψαράκι, αρωματικό και σίγουρα νόστιμ...Γουάου! Ωραίο ψαράκι, αρωματικό και σίγουρα νόστιμο! Έχω μόνο μία ερώτηση επειδή κι εσύ (όπως κι εγώ) έχεις παιδάκι: το τρώει έτσι μαγειρεμένο? Η δικιά μου γενικά τα τρώει τα ψάρια, άραγε θα το φάει αυτό? Όπως και να΄χει, θα το κάνω σίγουρα για μένα, ξεφεύγει από τα ίδια και τα ίδια!Ameliehttp://ameliedeli.blogspot.com/noreply@blogger.com