26.7.10

Επιστροφή με εικόνες ... και περίεργα συναισθήματα.

Πέρασαν 15 μέρες ΚΙΟΛΑΣ.
Πάνω που είχα ξεχαστεί, πάνω που είχαν σβήσει οι διακόπτες μου (αν και πάντα υπάρχει ένα ανοικτό κανάλι για να σε διαπερνά το ρεύμα, και να μην σε αφήνει να χαλαρώσεις ολοκληρωτικά, είχαμε και τέτοια φυσικά..) ήρθε η ώρα της επιστροφής.
Δεν λυπάμαι, απλά ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο με το παιδί μου καθημερινά, έστω κι' αν ήταν αρκετές οι φορές που οι αταξίες του με προβλημάτισαν.
Σήμερα που ξύπνησε στην Αθήνα και του είπα (για μία ακόμη φορά ότι πάω στην δουλειά) βούρκωσαν τα  ματάκια του και παρακαλούσε να μην πάω...
Πως το ξεπερνάς αυτό;
Με υποσχέσεις μόνον... που ελπίζεις δε πάντα, να τηρήσεις!
Είναι η πρώτη φορά που συνειδητά πια το παιδί μου (που έχει αρχίσει να καταλαβαίνει σχεδόν τα πάντα) παρακαλούσε για παράταση διακοπών και διαμονής μου στο σπίτι.



Καλές Διακοπές σε όσους τώρα ξεκινάτε ή τις συνεχίζετε. Πάρτε ανάσες και επωφεληθείτε του ελεύθερου χρόνου σας παρέα με τα παιδιά σας και όσους αγαπάτε.

Και  κρατήστε όσες περισσότερες αναμνήσεις μπορείτε από τα μέρη και τα τοπία που θα πάτε.

Χρειάζονται ως άμυνα, για τον χειμώνα που θα μας έρθει αλλά και τα όσα θα μας φέρει ως γεγονότα σε προσωπικό αλλά και εύρυτερα κοινωνικό επίπεδο.

Φωτογραφίες από μέρη που πήγαμε: Πόρος (Γαλατάς), Κοιλάδα Κρανιδίου, Ναύπλιο, Αρχαία και Νέα Επίδαυρος... και πάλι θα ξαναπάμε, μιας και είναι κοντά σχετικά στην αρχική μας βάση.

10 σχόλια:

  1. Kαλώς ορίσατε!!!
    Κι εγώ περιμένω ανυπόμονα να φύγουμε για λίγες μέρες διακοπές τον Αύγουστο.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διακοπές;
    Μπαααααα, σε κανα εξάμηνο, ένεκα του χειμώνα και της δουλειάς...
    Δεν πειράζει όμως, έτσι είναι αυτά...
    Όσο για τις αταξίες του παιδιού, αυτά θα θυμάσαι αργότερα, να τους τις λες, να γελάτε παρέα...
    Καλημέρα κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σας βρήκαμε και πάλι Αστέρι μου. Εχουμε και υπόλοιπο βέβαια τον Αύγουστο. Ελπίζουμε να καταφέρουμε και αυτό τον προγραμματισμένο προορισμό... μιας και οδικώς είναι αρκετά μακρινός.

    Και στα δικά σας με το καλό τον Αύγουστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι όπως τα λες Αρτανις μου. Θα τα θυμάμαι και θα γελάμε παρέα. Αλλά τώρα που τα βιώνω είναι αλλιώς.

    Με τον καιρό (που θα αλλάξει) θα ρθει και η σειρά σας καλή μου για διακοπές. Ασε που με τις περιηγήσεις σας, μοιάζει (στα δικά μας τα μάτια) σαν να είστε μόνιμα σε διακοπές :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς από πιο μακρυνή βάση και πάμε στα μέρη αυτά αρκετά συχνά. Βεβαίως να ξαναπάς για να μαζεύεις εικόνες για τις χειμωνιάτικες νύχτες, που όλοι ησυχάζουν κι εσύ ακόμα με κάτι καταγίνεσαι.
    Στην ηλικία του Θοδωρή όταν ήταν ο Θεμιστοκλής είχα φοβερές τύψεις που δούλευα. Λες και γινότα αλλιώς. Τελικώς όταν σταμάτησα ο Θεμιστοκλής είχε κάνει φτερά. Έτσι, κοίτα να ευχαριστιέσαι τις ώρες που είστε μαζί γιατί περνούν πολύ γρήγορα οι ώρες, οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια. Άσε τα συγυρικά και τα μαγειρικά σε όσο πιο απλή μορφή γίνεται. Πολύ μετανοιώνω για όσα δεν έκανα κάποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ, μωρέ Νένα δίκιο έχεις...
    Αλλα να ήλπιζα ότι κάτι θα γίνει την επόμενη 5ετία (για να ελευθερωθώ μετά από 30 χρόνια συνεχούς απασχόλησης...) αλλά δεν το βλέπω.
    Κάνω ότι μπορώ.
    Τα μαγειρικά τα έχω μειώσει πολύ. Αλλωστε οι ποσότητες που χρειάζονται είναι πια ελάχιστες :-)))
    Tα συγυρικά, τα διατηρώ γιατί δεν μπορεί να γίνει και αλλιώς...
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ γύρισες κιόλας;;εγώ μόλις γύρισα από υποχρεώσεις, διακοπές ακόμη δεν ξέρω.
    Το μικρούλι σου άρχισε να σε θέλει περισσότερες ώρες;;κάνε υπομονή και δώσε του ότι μπορείς περισσότερο όταν είσαστε μαζί.
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eγώ πάλι θα περιμένω την δεύτερη δόση των διακοπών γιατί έμεινα παραπονεμένη!!!!Σαν να πας στην πηγή και να μην πιείς νερό ένα πράγμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξανθή είδες, γύρισα κιόλας!
    Περνάει καλή μου ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις. Μόνον όταν ζεις δύσκολες και στενάχωρες καταστάσεις σου φαίνεται σαν να μην θέλει να περάσει με τίποτε.

    Κάνω ότι μπορώ με τον Θοδωρή. Αλλά τώρα βλέπεις που δεν πάει παιδικό για να έχει παρέα και απασχόληση ο χρόνος που λείπω του φαίνεται μάλλον περισσότερος.

    Να εύχηθω να μην χάσεις διακοπές. Είναι μια ανάγκη που πρέπει τελικά να ικανοποιείται :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χα,χα Λίλα μου έχεις δίκιο.
    Φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό!
    Αλλά θα επανορθώσουμε.
    Τώρα που μάθαμε τον δρόμο... να είσαι σίγουρη πως θα μας φέρει στην πηγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή