8.9.14

Ανάσα... ή αλλιώς Anassa Organics και βραβεία!

Ότι τα Ελληνικά Βότανα, είναι θαυματουργά, μάλλον το γνωρίζουμε όλοι μας.
Προσωπικά τ' αγαπώ πάρα πολύ, τόσο για τη χρήση τους στην μαγειρική,  αλλά και για το αξεπέραστο άρωμά τους όταν φτιάχνουμε αφεψήματα, ειδικά τις κρύες νύχτες του χειμώνα (που όπου να 'ναι θα μας θυμηθεί και πάλι).

Ότι έχουν δε, θεαματική συμμετοχή σε θεραπευτικά αποτελέσματα, για διάφορα προβλήματα Υγείας δεν χρειάζεται να το σχολιάσω καν.
Αλλά εκείνο που έχει ιδιαίτερη πια αξία είναι ότι τα ανακαλύπτουν και οι ξένες αγορές και τα χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους και σταδιακά τα αξιολογούν ανάλογα... φτάνοντας μέχρι το σημείο να τα βραβεύουν!!!

Έτσι διακρίθηκε και η εταιρία Anassa Organics για την εξαιρετική της δουλειά και ευρηματκή παρουσίαση των προϊόντων της  στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου διαγωνισμού
Great Taste Awards 2014  του βρετανικού οργανισμού Guild of Fine Food.  Ο διαγωνισμός αυτός, αποτελεί το μεγαλύτερο διεθνώς, αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης για ποιοτικά τρόφιμα και ποτά.



Ανάμεσα σε 10.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο που διαγωνίζονταν στο πλαίσιο του, τη φετινή χρονιά, η Anassa Organics απέσπασε τέσσερα βραβεία για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση των προϊόντων της: Pure Defence, Pure Symmetry, Pure Happiness και Organic Mint.
Νομίζω πως πραγματικά αξίζει να αναφερόμαστε σε τέτοιες προσπάθειες για προϊόντα που ούτε καν φανταζόμαστε, όπως είναι τα Ελληνικά Βότανα.

Εύγε στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από όλη αυτή την προσπάθεια
Στην Υγειά τους, μ' ένα  αξεπέραστο κρύο αρωματικό τσάϊ ελληνικών βοτάνων.

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια για τα βραβεια!
    Καλό ξημέρωμα
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σ' αυτούς που είχαν την ιδέα, για μια τόση όμορφη αξιοποίηση των ελληνικών βοτάνων, καλή μου.
      Καλημέρα εύχομαι.

      Διαγραφή
  2. Πάντα χαίρομαι να διαβάζω για αξιόλογες ελληνικές προσπάθειες του χώρου.
    Θερμά συγχαρητήρια για την τόσο αξιέπαινη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά έτσι είναι Ερμιόνη μου.
      Και όταν μιλάμε για ένα προϊόν που έχει "μέλλον" ΄στις ξένες αγορές όπως φαίνεται, τότε τα πράγματα είναι ακόμη πιο όμορφα.
      Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  3. Πολύ μου αρέσει αυτή η προσπάθεια!
    Μπράβο σου, Πηνελόπη, που την αναδεικνύεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ελένη μου.
      Αλλά πραγματικά μου κίνησε την περιέργεια το όλο εγχείρημα.
      Τα βότανα είναι από τα πράγματα που αγαπώ πολύ μέσα στην κουζίνα μου.
      Και επειδή έχουν ενδεχομένως "ταπεινή" αξία και καταγωγή για αρκετούς γύρω μας, πρέπει να τονίσουμε την πραγματική τους αξία πιστεύω.
      Καλημέρα σου εύχομαι.

      Διαγραφή