10.12.18

Καλά Χριστούγεννα

Επισήμως εύχομαι και από τούτο το ημερολόγιο, καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους.

Οι μέρες είναι κυρίως για τα παιδιά, αλλά και για τα παιδιά που κρύβουμε οι μεγαλύτεροι μέσα μας.

Έλεγα πως δεν θα στολίσω φέτος καθώς η χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη και επεισοδιακή, αλλά ο "μικρο-μέγαλος" της παρέας (με την καλή την έννοια το λέω το μικρο-μέγαλος..) που είναι όπως μας λέει πια μεγάλος, αλλά στην ουσία παραμένει παιδί, δεν μπορούσε να το συγχωρέσει στην μάνα του, ότι δεν θα κάνει χριστουγεννιάτικο δένδρο.

Αν λοιπόν σε απειλούν με την σωματική σου ακεραιότητα :-)) τι να κάνεις;
Ενδίδεις και προχωράς στη ντεκορασιόν της κατοικίας, με αλλαγές σε χρωματική παλέτα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και με κρυφή σκέψη στην πίσω πλευρά του μυαλού σου, να μην έχεις μετά πολύ "ξεστόλισμα".

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν, φίλες και φίλοι.
Ότι καλύτερο στον δρόμο όλων μας και με διάθεση να μοιραστούμε στιγμές χαράς και γαλήνης με όσους αγαπάμε και σεβόμαστε.


7 σχόλια:

 1. Καλές γιορτές και με το καλό ο νέος χρόνος!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και του χρονου με περισσοτερη διάθεση Πηνελόπη μου! Χρόνια πολλά και καλά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στιγμές χαράς και γαλήνης.. Μια και η χαρά είναι κάτι πρόσκαιρο ούτως ή άλλως, ελπίζω τουλάχιστον η γαλήνη να διαρκέσει περισσότερο. Υγεία και γαλήνη να έχουμε όλοι εύχομαι. Καλά να περάσετε με την οικογένεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. καλες γιορτες με υγεια ευχομαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλές γιορτές με υγεία Πηνελόπη μου, κάπως έτσι νιώθουμε όλοι μας...αλλά περιμένουμε η μαγεία των Χριστουγέννων να μας συνεπάρει και να κάνει το θαύμα της...υγεία χαρά και ευτυχία σε όλους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλά Χριστούγεννα Πηνελόπη με υγεία και όμορφες στιγμές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή