Ένα από τα ωραιότερα ελληνικά προϊόντα, είναι το φυστίκι Αιγίνης.
Γιατί έχει εξαιρετικό άρωμα και αυτή η ελαφριά δόση ρετσινιού, όταν το μασάς, το κάνει πραγματικά ξεχωριστό.
Προμήθεια από ψίχα καθαρισμένου φυστικιού Αιγινής μου ήρθε από το νησί με τον καλό μου που είχε πάει εκεί ταξίδι για δουλειά μέσα στον Νοέμβρη.
Όμως, με το καλοκαιρινό μας ταξίδι στο Παρίσι ανακάλυψα μέσα στον χώρο τροφίμων της Gallery Lafayette, ένα βαζάκι μοναδικό.
Χώρα παραγωγής του η γειτονική Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Σικελία όπως ενημερώθηκα εκ΄ των υστέρων. Με λίγο τσιμπημένη τιμή είναι η αλήθεια, καθώς η έρευνα στο διαδίκτυο μου έδειξε ότι υπάρχει και πιο φθηνό, αν κάνεις ηλεκτρονική αγορά.
Ωστόσο μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα οι Έλληνες παραγωγοί φυστικιού να το "ψάξουν" το πράγμα.
Είναι ίσως ένα προϊόν που θα μπορούσε να έχει την ίδια επιτυχία με το "αμερικάνικο" φυστικοβούτυρο, ή την πιο γνωστή σε όλους μας
πραλίνα φουντουκιού.
Λέω εγώ τώρα...
Όπως ήταν φυσικό, περίμενα την κατάλληλη στιγμή για την χρήση του. Και αυτή ήρθε, την περίοδο των γιορτών, με την τούρτα που ακολουθεί, και η οποία φτιάχτηκε για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του μεγάλου άντρα της οικογένειας.
Η Ιταλική πινελιά βεβαίως δεν ήταν αρκετή από μόνη της, την συμπλήρωσε εκπληκτικά η Ελληνική γεύση με το άρωμα, το χρώμα και το τραγανό των φυστικιών Αιγίνης.
Για μια κανονικού μεγέθους τούρτα τα υλικά ήταν τ' ακόλουθα:
500 γραμ φυτική κρέμα χτυπημένη σε σαντιγύ,
500 γραμ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου,
190 γραμ. (1 βαζάκι) άλειμμα πραλίνας φυστικιού,
100 γραμ. πραλίνα φουντουκιού,
350 γραμ φυστίκι Αιγίνης χοντροαλεσμένο,
2-3 κουταλιές κονιάκ,
1/2 κοφτό κουταλάκι βανίλια κρυσταλλική,
1 κουταλάκι σκόνη στιγμιαίου καφέ,
1/2 φλιτζάνι γάλα,
1 σφηνάκι σιρόπι γρεναδίνης φρούτων.
Αποξηραμένα βύσσινα και κίτρο για το ντεκόρ (ή ότι εσείς νομίζετε ότι σας αρέσει) και,
3 ομοιόμορφα παντεσπάνια βανίλιας (προσωπικά χρησιμοποίησα αυτή τη συνταγή, αλλά και τα έτοιμα μια χαρά βοηθούν όταν δεν υπάρχει χρόνος).
Αρχικά άφησα το τυρί κρέμα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για να δουλευτεί πιο εύκολα.
Χτύπησα με το μίξερ την φυτική σαντιγύ με το κονιάκ και την
βανίλια μέχρι να αφρατέψει και κατόπιν πρόσθεσα το τυρί κρέμα
και χτύπησα εκ' νέου.
Κράτησα το 1/3 του μείγματος σ' άλλο μπολ και μέσα στην μεγάλη
ποσότητα έριξα την πραλίνα φυστικιού Αιγίνης.
Και τα 2/3 από το χοντροαλεσμένο φυστίκι.
Δούλεψα καλά ώστε να ενωθούν πλήρως τα υλικά μου.
Στο άλλο μπολ, έβαλα την πραλίνα φουντουκιού και την σκόνη στιγμιαίου καφέ και τα χτύπησα επίσης. Έτσι είχα δύο διαφορετικές κρέμες.
Σε τσέρκι έβαλα το πρώτο παντεσπάνι το οποίο έβρεξα με το γάλα που είχα ανακατέψει με το σιρόπι γρεναδίνης. Έστρωσα κρέμα φυστικιού και την άπλωσα καλά. Νέο παντεσπάνι. Πάλι βρέξιμο και μετά η κρέμα με την πραλίνα και τον καφέ. Το τελευταίο παντεσπάνι και σχεδόν όλο το υπόλοιπο της κρέμας φυστικιού (κράτησα λίγο για το τελικό στρώσιμο της τούρτας, όταν θα έβγαζα το τσέρκι).
Στο ψυγείο για πάγωμα 3-4 ώρες και μετά στρώσιμο με την υπόλοιπη κρέμα (όταν βγήκε το τσέρκι) στα πλαϊνά και στην επιφάνεια.
Πασπάλισμα με μπόλικο τριμμένο φυστίκι και για ντεκόρ λουλουδάκι με αποξηραμένα βύσσινα και γλασσαρισμένο κίτρο.
Ανάλαφρη και άκρως εντυπωσιακή χάρη στο φυστίκι.
Αξίζει να την δοκιμάσετε, αν βρεθείτε με τέτοια υλικά.
Γιατί έχει εξαιρετικό άρωμα και αυτή η ελαφριά δόση ρετσινιού, όταν το μασάς, το κάνει πραγματικά ξεχωριστό.
Προμήθεια από ψίχα καθαρισμένου φυστικιού Αιγινής μου ήρθε από το νησί με τον καλό μου που είχε πάει εκεί ταξίδι για δουλειά μέσα στον Νοέμβρη.
Όμως, με το καλοκαιρινό μας ταξίδι στο Παρίσι ανακάλυψα μέσα στον χώρο τροφίμων της Gallery Lafayette, ένα βαζάκι μοναδικό.
Πραλίνα άλειμμα από φυστίκια τύπου Αιγίνης, με το brand name Marullo.
Το αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη.Χώρα παραγωγής του η γειτονική Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Σικελία όπως ενημερώθηκα εκ΄ των υστέρων. Με λίγο τσιμπημένη τιμή είναι η αλήθεια, καθώς η έρευνα στο διαδίκτυο μου έδειξε ότι υπάρχει και πιο φθηνό, αν κάνεις ηλεκτρονική αγορά.
Ωστόσο μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα οι Έλληνες παραγωγοί φυστικιού να το "ψάξουν" το πράγμα.
Είναι ίσως ένα προϊόν που θα μπορούσε να έχει την ίδια επιτυχία με το "αμερικάνικο" φυστικοβούτυρο, ή την πιο γνωστή σε όλους μας
πραλίνα φουντουκιού.
Λέω εγώ τώρα...
Όπως ήταν φυσικό, περίμενα την κατάλληλη στιγμή για την χρήση του. Και αυτή ήρθε, την περίοδο των γιορτών, με την τούρτα που ακολουθεί, και η οποία φτιάχτηκε για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του μεγάλου άντρα της οικογένειας.
Η Ιταλική πινελιά βεβαίως δεν ήταν αρκετή από μόνη της, την συμπλήρωσε εκπληκτικά η Ελληνική γεύση με το άρωμα, το χρώμα και το τραγανό των φυστικιών Αιγίνης.
Για μια κανονικού μεγέθους τούρτα τα υλικά ήταν τ' ακόλουθα:
500 γραμ φυτική κρέμα χτυπημένη σε σαντιγύ,
500 γραμ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου,
190 γραμ. (1 βαζάκι) άλειμμα πραλίνας φυστικιού,
100 γραμ. πραλίνα φουντουκιού,
350 γραμ φυστίκι Αιγίνης χοντροαλεσμένο,
2-3 κουταλιές κονιάκ,
1/2 κοφτό κουταλάκι βανίλια κρυσταλλική,
1 κουταλάκι σκόνη στιγμιαίου καφέ,
1/2 φλιτζάνι γάλα,
1 σφηνάκι σιρόπι γρεναδίνης φρούτων.
Αποξηραμένα βύσσινα και κίτρο για το ντεκόρ (ή ότι εσείς νομίζετε ότι σας αρέσει) και,
3 ομοιόμορφα παντεσπάνια βανίλιας (προσωπικά χρησιμοποίησα αυτή τη συνταγή, αλλά και τα έτοιμα μια χαρά βοηθούν όταν δεν υπάρχει χρόνος).
Αρχικά άφησα το τυρί κρέμα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για να δουλευτεί πιο εύκολα.
Χτύπησα με το μίξερ την φυτική σαντιγύ με το κονιάκ και την
βανίλια μέχρι να αφρατέψει και κατόπιν πρόσθεσα το τυρί κρέμα
και χτύπησα εκ' νέου.
Κράτησα το 1/3 του μείγματος σ' άλλο μπολ και μέσα στην μεγάλη
ποσότητα έριξα την πραλίνα φυστικιού Αιγίνης.
Και τα 2/3 από το χοντροαλεσμένο φυστίκι.
Δούλεψα καλά ώστε να ενωθούν πλήρως τα υλικά μου.
Στο άλλο μπολ, έβαλα την πραλίνα φουντουκιού και την σκόνη στιγμιαίου καφέ και τα χτύπησα επίσης. Έτσι είχα δύο διαφορετικές κρέμες.
Σε τσέρκι έβαλα το πρώτο παντεσπάνι το οποίο έβρεξα με το γάλα που είχα ανακατέψει με το σιρόπι γρεναδίνης. Έστρωσα κρέμα φυστικιού και την άπλωσα καλά. Νέο παντεσπάνι. Πάλι βρέξιμο και μετά η κρέμα με την πραλίνα και τον καφέ. Το τελευταίο παντεσπάνι και σχεδόν όλο το υπόλοιπο της κρέμας φυστικιού (κράτησα λίγο για το τελικό στρώσιμο της τούρτας, όταν θα έβγαζα το τσέρκι).
Στο ψυγείο για πάγωμα 3-4 ώρες και μετά στρώσιμο με την υπόλοιπη κρέμα (όταν βγήκε το τσέρκι) στα πλαϊνά και στην επιφάνεια.
Πασπάλισμα με μπόλικο τριμμένο φυστίκι και για ντεκόρ λουλουδάκι με αποξηραμένα βύσσινα και γλασσαρισμένο κίτρο.
Ανάλαφρη και άκρως εντυπωσιακή χάρη στο φυστίκι.
Αξίζει να την δοκιμάσετε, αν βρεθείτε με τέτοια υλικά.
Μα πόσο εμπνευσμένο γλυκό!!! Φαντάζομαι τη γεύση του και θα επιθυμούσα διακαώς ένα μεγάλο κομμάτι! Αλλά εκτός από την γεύση, είναι πολύ ελκυστική και η όψη της τούρτας σου, φαίνεται ότι την έκανες σε μεγάλα μαγειρικά κέφια! Η ιδέα σου για ελληνικό άλειμμα φιστικιού είναι πάρα πολύ καλή, μακάρι να εισακουστεί!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτην επόμενη εφαρμογή θα σ' έχω κατά νου, Αμαλία μου!
ΔιαγραφήΕίχε πραγματικά πολύ επιτυχία καθώς ήταν κάτι που δεν είχαν ξαναδεί οι δικοί μου :-)
Πολύ ωραίο γλυκό, η χρήση του μικρού βάζου θαύματος που ανακάλυψες βρήκε νομίζω εδώ αυτό που της άξιζε. Θα μου άρεσε και με μία κρέμα (αυτήν του φιστικιού Αιγίνης) μόνο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα συμφωνήσω πως μια ελληνική "πράσινη νουτέλα" θα ήταν ομολογουμένως φοβερή ιδέα..
Η δεύτερη κρέμα έγινε Έφη μου, για να δώσει "χρωματική διαφορά" στις στρώσεις της τούρτας, αλλά και μια ακόμη γευστκή νότα.
ΔιαγραφήΜακάρι κάποιος από τους παραγωγούς φιστικιού να μας διαβάσει και να το σκεφτεί... Στην Αίγινα που το έχω ψάξει σίγουρα μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι σχετικό.
Και ομως! Υπαρχει ελληνικη πρασινη νουτελα. Προς μεγαλη μου εκπληξη, το δοκιμασα σε μια επισκεπψη στην Αιγινα. Ντοπια παραγωγη, πεντανοστιμη. Το πουλαγαν στο δρομο σε ενα παγκακη. Τοπικα προιωντα που δεν τα εχουμε ακουσει ποτε. Κριμα. Δεν το βρισκω πουθενα στην Αθηνα.
Διαγραφήμηπως να κατοχυρωσεις πατεντα για ελληνικη μερεντα απο φυστικια !!!! ;;;;; πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πρωτη φορα βλεπω αυτο το αλλειμα απο φυστικια αιγινης παντως και θα το ψαξω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα το κάνω λες, Ντολμαδάκι;
ΔιαγραφήΜου λείπει η παραγωγή...αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!!
Κι' εγώ πρώτη φορά το είδα, γι' αυτό και το αγόρασα :-)) Αλλά τελικά άξιζε η επιλογή για την χρήση του στο γλυκό.
Μα τι ομορφη τουρτα, ξεφευγει απο τις συνηθισμένες γευσεις!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ σε καλή Beauty.
ΔιαγραφήΑλήθεια είναι πως έχει μια πρωτότυπη παρουσία.
Πόσο ωραία ιδέα αυτή η τούρτα! Και φυσικά θα έπρεπε να κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο τέτοια κρέμα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ίδιο νομίζω κι' εγώ Χρύσα :-))
ΔιαγραφήΊσως να πρέπει να το "σφυρίξουμε" στους ΄Ελληνες παραγωγούς.
Το κατέχεις φιλενάδα το άθλημα γλυκά!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧρόνια Πολλά καθυστερημένα στο σύζυγο!!
Ευχαριστώ σε Ξανθή, θα του τα μεταφέρω :-)
ΔιαγραφήΗ αλήθεια είναι ότι τα γλυκά είναι μεγάλη αδυναμία, οπότε κάνω "φιλότιμες" προσπάθειες.
Καλό βράδυ.
Χρόνια πολλά!! Την πραλίνα φιστικιού πρώτη φορά την βλέπω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου αρέσει πολύ το χρώμα της και σίγουρα θα ήθελα να την δοκίμαζα.
Οσο για την τούρτα, πράσινη κι εντυπωσιακή!
Κομμάτι δεν είδαμε όμως. Να υποθέσω ότι δεν έμεινε ψίχουλο???
Γεια σου Χρυσαυγή μου.
ΔιαγραφήΣ' ευχαριστώ πολύ.
Αμ, κι' εγώ πρώτη φορά την είδα τούτη την πραλίνα, οπότε δεν "αντιστάθηκα" καθόλου.
Όταν θυμήθηκα την φωτογραφία του κομματιού ήταν μάλλον αργά...
να τα εκατοστησει ο εορταζομενος και γεια στα χερια σας.αν λαβουμε υπ οψιν την γευση του φυστικιου πρεπει να εγινε πολυ ωραια τουρτα.μπραβο για την ιδεα σας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ πολύ Λίτσα για τις ευχές σου.
ΔιαγραφήΠραγματικά ήταν μια γεύση, έξω από τα κλασσικά σε ότι αφορά τουλάχιστον τις τούρτες.
Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιου είδους πραλίνα Πηνελόπη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι έχεις δίκιο, θα ήταν πολύ ωραίο να βρίσκαμε ένα τέτοιο προϊόν στην ελληνική αγορά.
Η τούρτα δείχνει πραγματικά εξαιρετική!
Ακόμα και η διακόσμηση είναι κομψή και προσεγμένη!
Φιλιά πολλά!
Εσύ Ερμιόνη μου με την λατρεία που έχεις στην Nutella, μ' αυτήν την "φυστικένια" θα είχες σίγουρα μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία. Και μάλλον πρέπει να πω, ότι έχει πολύ ιδιαίτερη γεύση όταν την τρως σκέτη και μάλλον όχι τόσο γλυκιά όσο η κλασσική πραλίνα φουντουκιού.
ΔιαγραφήΕυχαριστώ σε θερμά για τα τόσο καλά σου λόγια.
Φιλιά πολλά κι' από εμένα.
Μα τι ωραία γεύση που θα είχε!!Θα τη δοκιμάσω και εγώ! Τα Χρόνια Πολλά μου και τις ευχές μου!!Μπράβο σου Πηνελοπίτσα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ σε Λίλια μου.
ΔιαγραφήΠολύ όμορφα θα ήταν να την δοκίμαζες και να έχω και την δική σου άποψη για το θέμα.
Χαιρετισμούς πολλούς.
A beautiful cake. xo Catherine
ΑπάντησηΔιαγραφήMany thanks my dear Cathrine.
ΔιαγραφήΚαπου διάβαζα για πάστα φυστικιών αιγίνης (εκτός αν είναι διαφορετικό προϊόν) και πολύ θα ήθελα να πετύχω ένα τέτοιο βαζάκι να δοκιμάσω και εγώ. Πολύ ωραία η προσθήκη του στην τούρτα, πρέπει να εγινε ανάρπαστη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤάνια,
Διαγραφήαν διάβασες ότι πωλείται κάπου στην Ελλάδα, θα ήταν καλό να μαθαίναμε περισσότερα γιατί πραγματικά είναι μια πολύ ωραία πρώτη ύλη για παρόμοια γλυκά.
Καλημερα πηνελοπη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ τουρτα σου ακρως δημιουργικη!Η ιδεα σου για την ελληνικη "νουτελα" καταπληκτικη!
πολλα φιλια!!!!
Καλώς την Κικίτσα.
ΔιαγραφήΕυχαριστώ σε κορίτσι.
Μακάρι να βρεθεί κάποιος σχετικός και να κυκλοφορήσει το προϊόν...
Τι ωραία ιδέα! Πολύ διαφορετικό το γλυκό σου με τη διαφορετική πραλίνα φυστικιού!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈτσι όπως τα λες Μαρία μου.
ΔιαγραφήΣ' ευχαριστώ πολύ.
Πολλά πολλά χρόνια, καλά κι ευτυχισμένα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτις τούρτες είσαι πρώτη, όλες σου είναι πρωτότυπες και δελεαστικότατες, Πηνελόπη μου!
Κι αυτή φαίνεται πολύ του γούστου μου.
Φιλάκια
Ευχαριστούμε πολύ καλή μου Ελένη για τις ευχές σου.
ΔιαγραφήΕίναι το "κοινό" μου τέτοιο, που εντυπωσιάζετε με τις τούρτες, γι' αυτό προσπαθώ όσο μπορώ...
Φιλιά πολλά.
Υπέροχη τούρτα, γεμάτη από φιστίκι Αιγίνης, που λατρεύω! Χρόνια πολλά στον εορτάζοντα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ μου άρεσε η ιδέα σου για πραλίνα φιστικιού!
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα τις μεταφέρω τις ευχές όλων σας.
ΔιαγραφήΧαίρομαι ιδιαίτερα που τούτη η τούρτα μοιάζει να αρέσει σε όλες και όλους που την διαβάσατε.
Μου άρεσε πάρα πολύ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΉταν όντως ωραία Αριάδνη.
ΔιαγραφήΣ' ευχαριστώ.
Είμαι ερωτευμένος με τα φυστίκια αιγίνης , φαντάζομαι η τουρτα θα ήταν απόλαυση
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι' εγώ το ίδιο μπορώ να πω,.όπως και με άλλους ξηρούς καρπούς βέβαια!
ΔιαγραφήΈκανε πραγματικά εντύπωση σε όλους όσους την γεύτηκαν.
Υπέροχη τούρτα, Χρόνια του Πολλά! Δεν έχω δει ποτέ Αιγινίτικα φυστίκια σε αυτή τη μορφή, θα το ψάξω λίγο όμως γιατί αξίζει τον κόπο!!! Καλή σου μέρα Πηνελόπη μου, ΧΟΧΟ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠραγματικά αξίζει το "ψάξιμο" Χαρά μου.
ΔιαγραφήΉταν εντυπωσιακή ως παρουσία αλλά και ως γεύση.
Καλό βράδυ και πολλούς χαιρετισμούς.
Εντυπωσιάστηκα Πηνελόπη μου τόσο από την υπέροχη τούρτα που συνέθεσες όσο και από το άλειμμα φιστικιού!!! Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω και τα δύο!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧρόνια πολλά στο σύζυγο, να έχετε ένα όμορφο βράδυ!!!
Φιλιά!
Στην "επανέκδοση" Λένα μου, θα σου στείλω κομμάτι μεγαλούτσικο, με ταχυδρομικό περιστέρι :-)))
ΔιαγραφήΕυχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.
Πολλά φιλιά.
Υπέροχη η τούρτα Πηνελόπη μου. Χρόνια πολλά για τον σύζυγο ...να είστε όλοι καλά!!! Όσο για το άλειμμα ...πόσο δίκιο έχεις!! Πόσο τσατίζομαι που όλα αυτά οι ξένοι τα αξιοποιούν ενώ οι δικοί μας παραγωγοί κοιμούνται!!!! Τέλος πάντων! Γεια στα χέρια σου γλυκιά μου Πηνελόπη και του χρόνου με υγεία και χαρά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ πολύ Κική μου.
ΔιαγραφήΣυμφωνούμε απόλυτα...και που να δεις που άμα ψάξεις στην γειτονική χώρα, θα δεις αρκετή "πρώτη ύλη" ελληνικής καταγωγής να γίνεται φινετσάτο ιταλικό προϊόν.
Φιλιά πολλά.
Απίθανη η τούρτα, με το πιό όμορφο και νόστιμο καρπό πού υπάρχει!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜακάρι να υπήρχε και εδώ αυτό το υλικό.
Να τα εκατοστήσετε με αγάπη!!
Να είσαι καλά, Μάχη.
ΔιαγραφήΜακάρι να μας διαβάζουν κάποιοι και να πάρουν ιδέα για ένα νέο προϊόν με ελληνικό άρωμα και γεύση.
Την προηγουμενη εβδομαδα μου εφερε η μαμα μου απο την Αιγινα ενα βαζακι και ειναι πεντανοστιμο. Μπηκα να ψαξω πως να το χρησιμοιποιησω και σας βρηκα...Φαινεται πολυ ενδιαφερουσα η τουρτα σου, θα τη δοκιμασω! Επισης μου εφερε και πεστο φιστικιου με φοβερο αρωμα, νομιζω πως εχουν αρχισει να ενεργοποιουνται και οι Ελληνες...
ΑπάντησηΔιαγραφήNafchica, χαίρομαι κατ' αρχάς που "ανταμώσαμε".
ΔιαγραφήΝομίζω πως η "είδηση" ότι φτιάξανε Έλληνες παραγωγοί (και μάλιστα από το νησί της Αίγινας που έχει τα καλύτερα φυστίκια) πάστα πραλίνας αλλά και pesto, είναι άκρως σημαντική και πρέπει να υποστηριχτεί και να προβληθεί.
Όσο για την τούρτα μου, αν την φτιάξεις τελικά, ελπίζω πραγματικά να σου αρέσει.
Καλό βράδυ σου εύχομαι ολόψυχα.