10.1.16

Ένα Μουσείο με ανέλπιστες γεύσεις ... στη Θεσσαλία

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι σ' ένα Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, θα μπορούσα να βρω προϊόντα που θα είχαν εξαιρετική χρήση μέσα στην κουζίνα μου... Το είδα όμως, στο σύντομο οδοιπορικό μας στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα!

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών που βρίσκεται στην Καλαμπάκα και το οποίο έχει ιδρυθεί εδώ κι' έναν χρόνο (τα Χριστούγεννα του 2016 που είχαμε πάλι βρεθεί στα μέρη αυτά δεν υπήρχε) διαθέτει προϊόντα: όπως μανιτάρια και τρούφα σε τουρσάκια ή αποξηραμένα που πραγματικά είναι αξιαγάπητα.


Δείτε τι όμορφα πράγματα έχουν στο Πωλητήριο της ιστοσελίδας του και νομίζω πως θα δικαιώσετε την όμορφη εντύπωση που σχημάτισα, για τους ανθρώπους εκεί και την όλη τους προσπάθεια.


Πραγματικά αξίζει τον κόπο, να το δει κάποιος από κοντά αν φτάσει στην Καλαμπάκα, ενώ φυσικά μπορεί να κάνει τις αγορές του και ηλεκτρονικά, αν δεν μπορεί να κάνει ταξίδι προς τα μέρη αυτά.
Πραγματικά αξίζει να υποστηρίζουμε τις προσπάθειες που γίνονται στον κάθε τόπο της πατρίδας μας, δίνοντας τους μια προβολή μέσα από το δικό του "βήμα" ο καθένας  (όπως είναι ένα ερασιτεχνικό μαγειρικό blog) όταν τα δει εμπρός του.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μουσείο και τα προϊόντα του μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση: Μeteroramuseum.gr ή και στην ιστοσελίδα που διαθέτει στο Facebook το Μουσείο:  www.facebook.com/meteoramuseum

Το άλλο που μου έκλεψε την καρδιά στην mini απόδραση μέχρι τα μέρη των Τρικάλων και της Καλαμπάκας ήταν το μαγαζί με τα παιχνίδια, καθώς περπατούσαμε στους εμπορικούς δρόμους, Μαγαζί που είχε μια άλλη ατμόσφαιρα, από αυτή των τόσο εμπορικών του είδους στην Αθήνα!!




Καλή επάνοδο στην καθημερινότητα όλων μας...και πάνω από όλα Υγεία και Δύναμη για ν' αντέξουμε και το 2016 καθώς και τον κάθε του "πόνο"!!
2016 Συνταξιούχος και επισήμως...



2 σχόλια:

  1. Πριν δύο χρόνια που είχα βρεθεί στα (πανέμορφα) αυτά μέρη δυστυχώς αυτό το μουσείο δεν υπήρχε, κρίμα γιατί είναι της... ειδικότητάς μου, καθότι φανατική μανιταροφάγος! Θα μπω στο site όμως για να περιηγηθώ, ευχαριστούμε για την πληροφορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς οι δύο Αμαλία μου, όλο σε παράλληλους δρόμους βρισκόμαστε :-))
    Όντως δεν υπήρχε παλαιότερα. Τώρα έχεις μια καλή πρόταση και αφορμή για επαναληπτικό ταξίδι στα μέρη αυτά!
    Καλό βράδυ και πολλούς χαιρετισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή