10.9.11

Τρέχοντας ... για την ΖΩΗ


Greece Race for the Cure®, 
στις 2 Οκτωβρίου 2011, 
στις  11.00π.μ., στο Ζάππειο, ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Στον 1ο αλλά και στον 2ο Αγώνα Greece Race for the Cure® συμμετείχαν 5.000 και 8.000 άτομα αντίστοιχα! 
Γυναίκες, άντρες και μικρά παιδιά έλαβαν μέρος στον Αγώνα Δρόμου και στον Περίπατο με σκοπό να αφυπνίσουν τον κόσμο για τον καρκίνο του μαστού και να ενωθούν όλοι μαζί για να τρέξουν για τη ΖΩΗ!

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τον Αγώνα διατέθηκαν για την εκπόνηση ενός Προγράμματος Ενημέρωσης για την αξία της πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες ηλικίας 20 – 39 ετών, σε συνδυασμό με την παροχή δωρεάν κλινικών εξετάσεων. Οι εξετάσεις έγιναν σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ). Επίσης, από τα έσοδα χρηματοδοτήθηκαν οι Ψυχοθεραπευτικές Ομάδες που λειτούργησαν στο «Άλμα Ζωής» το 2011.

Φέτος, πάνω από 1,6 εκατομμύριο άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, σε περισσότερες από 140 πόλεις του κόσμου, θα δώσουν με τη συμμετοχή τους στον Αγώνα, μια κοινή υπόσχεση:  ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί!

Η εγγραφή κοστίζει 5€. 
Γίνεται μέσω ιστοσελίδας, στα γραφεία του Συλλόγου και σε επιλεγμένα σημεία στην πόλη!


Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Αγώνα:
 www.almazois.gr/race20111 σχόλιο:

  1. Πολύ χρήσιμη η ανάρτησή σου Πηνελόπη!!! Φυσικά και μπορεί να νικηθεί ο συγκεκριμένος καρκίνος και όλοι πρέπει να συμβάλλουμε σ' αυτόν τον αγώνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή