Μια μαρμελάδα βατόμουρο, που έκανε δρόμο αρκετό από τα μέρη
του Βερμίου το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και τα ντουλάπια της κουζίνας μου... περίμενε καρτερικά την σειρά της!
Ένα γλυκάκι που ήθελα να φτιάξω και να έχει χρώμα και άρωμα
διαφορετικό...
Στάθηκαν η αφορμή για το γλυκό που θα διαβάσετε πιο κάτω.
Στάθηκαν η αφορμή για το γλυκό που θα διαβάσετε πιο κάτω.
Καθώς έρχονται και μέρες που οι ερωτευμένοι θα γιορτάζουν,
μπορείτε να το δείτε και ως μια πρόκληση, για την κατασκευή του, αφού σίγουρα το χρώμα του εμπνέει.
Χρειάστηκαν
Για την κρέμα
600 γραμ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου.
500 γραμ. φυτική σαντιγύ (προσωπικά έβαλα αυτήν στο πράσινο
κουτί – Ιταλικής προέλευσης).
1 φακελάκι ζελέ με άρωμα κεράσι (μπορεί να είναι και light έκδοσή
του).
½ φλιτζάνι χυμό κεράσι ή βύσσινο.
1 κουταλιά της σούπας στέβια σε σκόνη, ή αντίστοιχα δύο-τρείς
κουταλιές ζάχαρη άσπρη.
1/3 κοφτό κουταλάκι βανίλια κρυσταλλική.
2-3 σταγόνες από κόκκινο ή φούξια χρώμα ζαχαροπλαστικής (αυτά
που είναι σε μορφή ζελ ή πάστας είναι σαφώς καλύτερα και με πιο έντονο αποτέλεσμα).
Για την βάση μπισκότου
100 γραμ. Μπισκότα τύπου Μιράντα,
100 γραμ. μπισκότα κανέλας,
½ κοφτό κουταλάκι τριμμένη κανέλα,
80 γραμ. βούτυρο λιωμένο.
Για το ντεκόρ
150-200 γραμ. μαρμελάδα βατόμουρο
80 γραμ. καβουρδισμένο και αλεσμένο αμύγδαλο (προαιρετικά, αλλά σίγουρα δίνει έξτρα άρωμα).
Αρχικά τρίβετε τα μπισκότα στο multi για να φτιάξετε
την βάση μπισκότου.
Τα αλεσμένα μπισκότα, το βούτυρο και την κανέλα, θα τ’
ανακατέψετε καλά και θα τα στρώσετε σε φόρμα με δαχτυλίδι την οποία καλό θα είναι
να έχετε ντύσει με αντικολλητικό χαρτί.
Θα ψήσετε την βάση μπισκότου για 4-5 λεπτά σε φούρνο ήδη
προθερμασμένο, όχι περισσότερο γιατί δεν θέλουμε να ξεραθεί. Αλλά να
σταθεροποιηθεί.
Προσωπικά το έκανα αφού ήδη είχα φτιάξει φαγητό.
Θα το βγάλετε και θα το αφήσετε στην άκρη να κρυώσει.
Περνάτε στην φάση όπου θα ετοιμάσετε την κρέμα.
Έχετε από νωρίς βγάλει τα πακέτα με το τυρί ώστε να έρθουν
σε θερμοκρασία δωματίου για να μπορέσετε να τα δουλέψετε πιο εύκολα με το μίξερ.
Τα βάζετε σε βαθύ μπολ, μαζί με τη βανίλια και την στέβια
και χτυπάτε να γίνουν κρέμα.
Στην συνέχεια προσθέτετε, το χρώμα ζαχαροπλαστικής με την βοήθεια
μιας οδοντογλυφίδας αν μιλάμε για χρώμα σε μορφή πάστας, τη σαντιγύ και συνεχίζετε
το χτύπημα, μέχρι ν’ αφρατέψει και να πάρει
το επιθυμητό χρώμα (που βλέπετε και στην φωτογραφία). Σταδιακά ενσωματώνετε και
το ζελέ κερασιού, που έχετε φροντίσει να διαλύσετε στο χυμό κεράσι, που
προηγουμένως, έχετε ζεστάνει καλά σ’ ένα μπρίκι.
Η κρέμα σας είναι έτοιμη και μπορείτε να την μοιράσετε πάνω
από το ψημένο μπισκότο.
Στο σημείο αυτό να σημειώσω πως με τα υλικά αυτά η κρέμα δεν γίνεται πολύ γλυκιά. Αν την θέλετε περισσότερο γλυκιά θα πρέπει ν’ αυξήσετε την ποσότητα στέβιας ή της ζάχαρης.
Στο σημείο αυτό να σημειώσω πως με τα υλικά αυτά η κρέμα δεν γίνεται πολύ γλυκιά. Αν την θέλετε περισσότερο γλυκιά θα πρέπει ν’ αυξήσετε την ποσότητα στέβιας ή της ζάχαρης.
Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει για 3-4 ώρες.
Από το προηγούμενο βράδυ για την επόμενη μέρα (ιδανικά).
Την ώρα που θα θελήσετε να το σερβίρετε αφαιρείτε το δαχτυλίδι και με την βοήθεια του αντικολλητικού χαρτιού το μεταφέρετε σε πιατέλα σερβιρίσματος.
Από το προηγούμενο βράδυ για την επόμενη μέρα (ιδανικά).
Την ώρα που θα θελήσετε να το σερβίρετε αφαιρείτε το δαχτυλίδι και με την βοήθεια του αντικολλητικού χαρτιού το μεταφέρετε σε πιατέλα σερβιρίσματος.
Καλύπτετε την επιφάνειά του με μαρμελάδα βατόμουρο αλλά και
το καβουρδισμένο αλεσμένο αμύγδαλο, το οποίο δίνει εξαιρετική γευστική νότα.
Σε κάθε δε, κομμάτι που σερβίρετε μπορείτε να ρίξετε λίγη έξτρα μαρμελάδα για περισσότερο δελεαστικό αποτέλεσμα. Και αυτός ήταν ο λόγος που προσωπικά δεν έκανα πολύ γλυκιά την κρέμα.
Σε κάθε δε, κομμάτι που σερβίρετε μπορείτε να ρίξετε λίγη έξτρα μαρμελάδα για περισσότερο δελεαστικό αποτέλεσμα. Και αυτός ήταν ο λόγος που προσωπικά δεν έκανα πολύ γλυκιά την κρέμα.
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους μας.
Να ευχηθούμε ( ίσως πρωθύστερα) και Χρόνια Πολλά σε όσες και όσους είναι, ή πιστεύουν ότι είναι ερωτευμένοι και όχι απαραίτητα με κάποιον... αλλά με κάτι (!) όπως την ΖΩΗ (ας πούμε...).
P.S. όσο για τα βατόμουρα, κατάφερα και βρήκα κατεψυγμένα - μ' ακούς Πέπη μου - στο κέντρο της Αθήνας. Μαύρα και κόκκινα και θα επανέλθω με νεότερα, στο μέλλον!
Να ευχηθούμε ( ίσως πρωθύστερα) και Χρόνια Πολλά σε όσες και όσους είναι, ή πιστεύουν ότι είναι ερωτευμένοι και όχι απαραίτητα με κάποιον... αλλά με κάτι (!) όπως την ΖΩΗ (ας πούμε...).
P.S. όσο για τα βατόμουρα, κατάφερα και βρήκα κατεψυγμένα - μ' ακούς Πέπη μου - στο κέντρο της Αθήνας. Μαύρα και κόκκινα και θα επανέλθω με νεότερα, στο μέλλον!
Πολύ ωραία πρόταση αυτό το cheesecake. γλυκό που μας αρέσει πολύ! Και τι ωραίο χρώμα η κρεμούλα του! Καλό ΣΚ να έχετε Πηνελόπη μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι' εγώ τα αγαπώ πολύ Αμαλία μου. Είναι δροσερά, γίνονται εύκολα και τα συνδυάζεις με ότι φρούτο αγαπημένο μπορεί και να θέλεις.
ΔιαγραφήΚαλό ΣΚ και σε σας καλή μου.
Πηνελόπη μου καλημέρα!! Εδώ η κόρη!! χαχαχαχα
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο έκανες θαύμα το γλυκό σου.
Αυτά που έχω να παρατηρήσω ως σημεία που μου άρεσαν ειναι το χρώμα το οποίο το ενίσχυσες με χρώμα ζαχαροπλαστικής και έγινε ένα όμορφο ροζάκι και τα μπισκότα κανέλας όπως και η έξτρα κανέλα που έβαλες στη βάση.
Είμαι σίγουρη για τη νοστιμιά του!
Τέτοιου είδους γλυκά τα αγαπώ πολύ!
Σου εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο μάνα!
Γειά σου "κόρη" "χρυσοχέρα" και Χρυσομαλλούσα!
ΔιαγραφήΕ, κάνω κι' εγώ τα θαύματα μου, ποιώντας με τα υπάρχοντα (υλικά) και πάντα σύμφωνα με το προσδοκόμενο για μένα.
Κάνω δηλαδή ότι μου "καπνίσει" σε απλή μετάφραση :-))))
Καλό ΣΚ να έχετε και εσείς...μάνα και κόρες... ε, και πατέρας φυσικά.
Στο αχνορόδινο χρώμα του πανύψηλου στρώματος της κρέμας,στο ασφυκτικά μυρωδάτο κανελένιο άρωμα,στην χειμαρρώδη ροή της άλικης μαρμελάδας και τα ασυγκράτητα ζωντανά κομμάτια της να προσπαθούν να μείνουν ανεπηρέαστα στην λεία επιφάνεια του γλυκού,έμεινε το βλέμμα μου...
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα μη μπορεί να αλλάξει ρότα,να παρασύρεται και αυτό από τα λεπτόρευστα γυαλιστερά ρυάκια που αφήνει η διαδρομή της υπέροχης μαρμελάδας.
Μακάρι να παρασύρει και τη διάθεση όλων, με οδηγό το αισιόδοξο χρώμα που απόκτησε η κρέμα,την υπόσχεση της ακατανίκητης νοστιμιάς που κρύβει το κομμένο κομμάτι,την σπιτική φροντίδα που εγκλωβίστηκε στα γλυκά πορφυρένια φρούτα της μαρμελάδας!
Καλή σου μέρα Πηνελόπη!Οι αναρτήσεις σου μου βγάζουν συνήθως μία διάθεση εμψύχωσης και ενδυνάμωσης της πολλάκις στραπατσαρισμένης μας διάθεσης!
Φιλιά πολλά,πολλά.
Γειά σου Φωτεινή μου.
ΔιαγραφήΠρέπει να σε ευχαριστήσω για πολλοστή φορά, για τα πολύ όμορφα λόγια σου. Νιώθω βαθιά υποχρεωμένη απέναντί σου.
Αλλά σήμερα έγραψες και κάτι ακόμη, που πραγματικά με κάνει εξαιρετικά χαρούμενη. Αναφέρομαι σ' αυτά τα τελευταία σου λόγια!
Η αλήθεια είναι ότι πάντα προσπαθώ να διατηρώ ένα χαμόγελο, ένα γέλιο όταν μιλώ (κάποιοι που με διαβάζουν και είναι φίλοι μου, το ξέρουν ίσως από πρώτο χέρι) και μια νότα αισιοδοξίας για τα όσα καθημερινά βιώνουμε.
Προσπαθώ να έχω ένα κάπως "ψύχραιμο" βλέμμα στην κάθε δυσκολία, ενώ ταυτόχρονα πιστεύω ακράδαντα πως οι λύσεις στα δύσκολα πάντα έρχονται.
Αργά ή γρήγορα... πάντα έρχονται. Το γράφω άλλωστε και στην περιγραφή μου. Είναι η "προσωπική μου θέωρηση για τη ζωή" και ειδικά όταν κάτι περνά απο το χέρι μου για να γίνει (όπως ένα ωραίο cheesecake για παράδειγμα) ποτέ δεν το αφήνω στην τύχη του.
Καλό μεσημέρι. Χαιρετισμούς και φιλιά κι' από εμένα.
Λατρεύω τα τσιζκέικς! Παντός είδους! Όπως καταλαβαίνεις, Πηνελόπη μου, σιγά μην πω όχι σε αυτό το τέλειο τσιζκέικ με το υπέροχο άρωμα! Μη σου πω, θα ζητήσω διπλή μερίδα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια!
Για σένα Αναστασία μου, σαφώς και διπλή!
ΔιαγραφήΔεν το διαπραγματεύομαι καθόλου καλή μου :-))
Το κομμάτι που λείπει προορίζεται για μένα, φαντάζομαι καλή μου Πηνελόπη;;!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάλυψες μια χαρά το θέμα Βαλεντίνος!
Εγώ περιμένω..
Φιλάκια
Στελλίτσα να έρθεις να σε τρατάρω.
ΔιαγραφήΤο "θέμα Βαλεντίνος" μπορεί να είναι για κάποιους ανάμεσά μας "επίκαιρο" αλλά το θέμα ΑΓΑΠΗ θα είναι πάντα ουσιαστικό και πάντα ζωντανό, όσο θα υπάρχουν άνθρωποι :-))
Φιλιά και από μένα.
ΘΕΙΚΟ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήBravo gia ta vatomoura!!!!!! Anameno ti syntagi sou!!!
ΔιαγραφήΑυτές τις μέρες τρώμε μια μαρμελάδα από μούρες θεϊκή!! Υπάρχει και από βατόμουρα αλλά τη λυπάμαι να τη βάλω σε γλυκό.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚατεψυγμένα έχει και στη γειτονιά μου!!
Εμείς Ξανθή μου τις μαρμελάδες (επειδή μου αρέσει να έχουν φρούτο που να διακρίνεται μέσα) δεν τις πολύ τρώμε με τον παραδοσιακό τους τρόπο. Οπότε η χρήση τους σε γλυκά είναι πιο ιδανική.
ΔιαγραφήΤην συγκεκριμένη δε, όταν την πήρα η μόνη μου σκέψη ήταν χρηση για cheesecake ή μαρέγκα.
Έ, μπήκε ως επιλογή στο πρώτο.
Τώρα βρήκα την πηγή, στην Αθήνα, αλλά και στην Ν. Ιωνία που βρέθηκα την Παρασκευή το απόγευμα.
Φανατική των cheesecakes, οπότε θα το λατρέψω κι εγώ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑκόμα μια ιδιαίτερη ανάρτηση Πηνελόπη μου, με ένα γλυκάκι πολύ επιμελημένο και λαχταριστό!
Μπράβο σου που τα κάνεις όλα με τόσο μεράκι και καταφέρνεις να δώσεις ακόμα και στο πιο απλό πιάτο την προσωπική σου πινελιά!
Φιλιά πολλά!
Καλώς την Ερμιόνη μας :-)))
ΔιαγραφήΌτι μπορώ καλύτερο Ερμιόνη μου, μια απλή εκδοχή φαγητού ή γλυκού, με μια μικρή παραλλαγή μπορεί να κάνει την ουσιαστική διαφορά στο μάτι και στη γεύση.
Καθώς δεν είμαστε επαγγελματίες, αυτές οι λεπτομέρειες είναι που μας κάνουν να αιστανόμαστε κι' εμείς πιο όμορφα με τις δημιουργίες μας.
Δεν έχω λόγια ,καταπληκτικό ,πως θα ήθελα ένα κομματι απο αυτό γλυκό τώρα ,δε λέγεται,καλοφάγωτο ,καλό απόγευμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣ' ευχαριστώ πάρα πολύ Νέλη μου.
ΔιαγραφήΕίναι ήδη καλοφαγωμένο το γλυκάκι.
Πάμε σύντομα γι' άλλα...
Καλημέρες πολλές.
Τι να πω και εγώ, τα λέει όλα η τελευταία φωτογραφία Πηνελόπη μου γεια στα χέρια σου γι αάλλη μια φορά, εντυπωσιακό και πεντανόστιμο γλυκάκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣ' ευχαριστώ πολύ Έρη μου.
ΔιαγραφήΚαι να ξέρεις ότι το πρώτο κομμάτι (σχεδόν πάντα, όταν μιλάμε για γλυκό) είναι την μαγείρισσας...έτσι για να ξέρει τι θα επακολουθήσει όταν θ' αρχίσει το σερβίρισμα και στους επόμενους :-)))
Ας έχουμε αγάπη όλοι μεταξύ μας κάθε μέρα, να συμπαραστεκόμαστε και να φροντίζουμε τους γύρω μας όπως μπορούμε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι όποιος είναι τυχερός, ας φυλάξει τον ερωτά του με φροντίδα για να'ναι για πάντα δυνατός και ν'ανθίζει καθημερινά, μ'ένα χαμόγελο, μ'ένα φιλί, μ'ένα νόστιμο γλυκάκι!!!
ΥΓ: Χόρτα υπάρχουν πολλά, ιδίως πικροράδικα, τα οποία εδώ δεν γνωρίζουν ότι τρώγονται! Όμως έχω δύο ενδιασμούς για να βγω να μαζέψω: πρώτον φοβάμαι ότι μόλις με δουν με σακούλα και μαχαίρι θα ειδοποιήσουν την αστυνομία και άντε να τους εξηγήσω στα γαλλικα ότι εμείς στην Ελλάδα τρώμε τα χόρτα του αγρού και δεύτερον τα σιχαίνομαι λιγάκι γιατί έχουν τόσα πολλά σκυλιά που..."βοσκάνε" στα πάρκα, στους αγρούς....παντού....!!!! Υπομονή!!! Του χρόνου θα μαζεύω στους αγρούς της Ελλάδας!!!(...από τα καλά της επιστροφής....)
Όμορφα τα έγραψες Μαρίνα μου!
ΔιαγραφήΜου έλυσες την απορία βρε σύ. Πραγματικά άμα σε δουν με μαχαίρι και σακουλίτσα... την αστυνομία θα την έχεις στο "τσεπάκι" σου!
Είναι άλλωστε τρελλοί αυτοί "οι Ρωμαίοι" και "οι Γαλάτες" !!!
Σύντομα στην επιστροφή σας λοιπόν!
Φρουτένιο και μυρωδάτο το cheesecake σου Πηνελόπη μου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ελαφρύ ροζ χρώμα του καταπληκτικό. Και η πινελιά με τα μπισκότα κανέλας πολύ πολύ ωραία.
Νομίζω όμως πως η μαρμελάδα βατόμουρο κλέβει την παράσταση. Σαν να την ''γεύομαι''έτσι όπως κυλάει.
ΦΙλιά πολλά
Marion,
Διαγραφήτα βατόμουρα είναι τόσο αγαπημένα, που θα μπορούσα να την τρώω την μαρμελάδα με το κουταλάκι. Αλλά έδειξα "χαρακτήρα" αρκετό καιρό, για να βρει τελικά έναν ωραίο προορισμό, όπως τούτο το cheesecake!
Φιλιά και χαιρετισμούς πολλούς.
Μπορεί να άργησα να έρθω αλλά θέλω το cheesecake σου γιατί είναι καταπληκτικό!!! Μου έχουν πέσει τα σαγόνια!!! Γεια στα χέρια σου φιλενάδα... ζωγράφισες πάλι!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν στέλνεις και κατά δω κάτι;;;;
Κικίτσα μου, με το επόμενο ταξίδι μας προς τα Βόρεια, θα ρθω να σου κάνω παράδοση επι προσωπικού που λένε!!!
ΔιαγραφήΝα 'σαι καλά και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.
Πολλές-πολλές καλημέρες.
Πολύ εντυπωσιακό το γλυκό σου Πηνελόπη , τα βατόμουρα είναι αγαπημένα φρούτα , ιδανικά για ένα τετοιο γλύκισμα, καλοφάγωτο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣ' ευχαριστώ Σοφία μου.
ΔιαγραφήΠραγματικά για μένα τα βατόμουρα είναι πολύ ωραίο φρούτο σε γεύση. Μικρή που ήμουν προσπαθούσα να μαζεύω μέσα από τις άγριες βατομουριές, που αποτελούσαν φυσικούς φράχτες, στο χωριό του παππού μου και πάντα τα χέρια μου ήταν μέσα στην γρατζουνιά :-)))
Τώρα αρκούμαι στο να τα αγοράζω, όταν τα βρω.
cheesecake αγαπημένο! Πόσο καιρό έχω να φάω! θα πάρω ένα κομματάκι με τον πρωϊνό καφέ μου! Επίσης εκτός απ τους ερωτευμένους χρόνια πολλά στους Χαράλαμπους και στις Χαραλαμπίες σήμερα..
ΑπάντησηΔιαγραφήΕ, άμα έχεις καιρό να γευτείς ένα καλό cheesecake Loulou... κόπιασε και κάτι θα κάνουμε για σένα :-))
ΔιαγραφήΚαλά λες, Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες, και στην κουμπάρα μου επίσης.
Καλημέρες.
...Πολύ όμορφο, πολύ εντυπωσιακό και οι συνδυασμοί του εξαιρετικοί!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧρόνια μας Πολλά εμάς όλων των ερωτευμένων!
Z.
Βέβαια-βέβαια κι' εμείς .... μέσα στη συνοματαξία των ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ... είμαστε Ζαμπία μου!
ΔιαγραφήΝα είμαστε καλά λοιπόν και Χρόνια μας Πολλά και καλά :-)))
Στολισμός "κατά δύναμιν πάντα"... μιας και η γεύση είναι αυτή που συνήθως μας κάνει να αναφωνούμε!
Πηνελόπη μου τι είναι αυτό;Λατρεύω τα cheese cakes όλων των ειδών.Το δικό σου είναι καταπληκτικό και η μαρμελάδα βατόμουρο αλλά και αυτό το υπέροχο χρώμα το απογείωσαν!!!Διπλή μερίδα παρακαλώ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλια πολλά!!!
Διπλή μερίδα για την Ελένη μας!!!
ΔιαγραφήΑμέσως. Έφτασεεεεε!
Το χρώμα που "παιχνιδίζει" κάνει την διαφορά καλή μου Ελένη και βεβαίως η εξαιρετική μαρμελάδα που δεν είναι και από τις πολύ συνηθισμένες.
Φιλιά πολλά κι' από εμένα.
Τέλειο! Το είδα και στην ώρα του στο fb αλλά τα τρεχλαματα συνεχίζονται και δεν αξιώθηκα να έρθω από εδώ να σου πω πόσο όμορφο είναι το γλυκάκι σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλώς την Μαρία!
ΔιαγραφήΑ, στο FB μπήκε εκείνη την ώρα για να "πειράξω" κάποιους αγαπημένους!
Ε, και μάλλον το κατάφερα :-))
Εδώ πια μπήκαν όλες οι λεπτομέρειες που το αφορούν.
Καλό βράδυ εύχομαι.
Μμμμ μόνο που το βλέπω το λιγουρεύομαι Πηνελόπη! Τί ωραία ιδέα είναι αυτή με τα βατόμουρα και το κεράσι! Έτσι όπως στάζει το σιρόπι μέσα το cheesecake φαίνεται απίστευτο!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή σου, και γλυκιά, εβδομάδα!
Ευχαριστώ σε πάρα πολύ Μάγδα για τα καλά σου λόγια.
ΔιαγραφήΑ, κι εγώ κοίταζα την υπέροχη, οπτικά και γευστικά, τάρτα σου σήμερα και αμέσως μου "καρφώθηκε" η ιδέα να την κάνω.
Ίσως όχι με σπιτική σφολιάτα, αλλά σίγουρα με μια καλή αγοραστή.
Αντεύχομαι για μια όμορφη εβδομάδα και σ' εσάς.
Ό,τι καλύτερο έχω δει κι έχω θαμάξει!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛες βρε Μαρθούλα μου;
ΔιαγραφήΚαλό μας βγήκε το γλυκάκι, αλλά πάνω απ΄ όλα γευστικό και όπως μου αρέσει εμένα σε "γλύκα".
Καλή συνέχεια εύχομαι.
Μου αρέσει πάρα πολύ το cheesecake!! Και η δική σου εκδοχή φαίνεται θεσπέσια!!! Πρέπει να έχει μια μοναδική φρουτώδες γεύση και ένα απίστευτο άρωμα!!! Μμμμ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα έχεις μια υπέροχη εβδομάδα!!!
Φιλιά!
Tina Pippo, και σε μένα αρέσει ιδιαίτερα το Cheesecake (ειδικά η παγωμένη εκδοχή του) και γι' αυτό προσπαθώ κάθε φορά να το συνδυάζω και με νέα υλικά, όπως σ' αυτην την περίπτωση.
ΔιαγραφήΚαλημέρες πολλές.
καλα, πως μου ξεφυγε αυτο???? υπεροχο πηνελοπη μου. και ειδικα με τα φρουτα που χρησιμοποιησες τα οποια λατρευω στην κυριολεξια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕ, καμμιά φορά μας "ξεφεύγουν" γεύσεις και πιάτα καλή μου Ειρήνη, γιατί τυχαίνει να έχουμε φόρτο εργασίας ή άλλες διάφορες υποχρεώσεις.
ΔιαγραφήΠάντως κάλλιο αργά ... παρά ποτέ που λένε. Το είδες και ελπίζω ότι το χάρηκες.
Καλημέρα να έχεις, εύχομαι.