5.4.12

Αντλούμε Δύναμη... Στηρίζοντας μας!

Σε περιόδους κρίσης και παρατεταμένης ανασφάλειας, όπως αυτή που ζούμε αρκετό καιρό τώρα, κάποια πράγματα πιστεύω πως μας  δίνουν δύναμη και μας κάνουν να θέλουμε να προχωρήσουμε. 
Να σταθούμε όρθιοι και να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση (απ' όπου αυτή κι' αν προέρχεται). 
Προσωπικά αντλώ δύναμη από το βλέμμα του παιδιού μου, από κάποια καλά βιβλία στα οποία βρίσκω καταφύγιο συχνά. Καθώς και λίγες λέξεις θετικής επικοινωνίας με ανθρώπους (που μπορεί να μην γνωρίζω καν). Και μιλώ για τις λέξεις και τα σχόλια που μεταξύ μας ανταλλάσσουμε μέσα από τούτο το blog, αλλά και κάποια σχόλια που λαμβάνω απευθείας στο mail μου.

Αυτά τα τελευταία, ορισμένες φορές με κάνουν να «ψάχνομαι» περισσότερο. 
Αποτελούν δε, αρκετά συχνά έναυσμα για περισσότερη αυτογνωσίας, αλλά και πρόσθετη γνώση και πληροφόρηση.
Σ΄αυτό το τελευταίο θα σταθώ για τώρα και θα σας κάνω κοινωνούς (θέλετε …δεν θέλετε….) στο προσπάθεια νέων ανθρώπων για κάτι καλύτερο. 

Δείτε φίλες και φίλοι το site Greekfoodshop. 
Κάποιοι Food bloggers έχουν ήδη γράψει πριν από εμένα και έχουν γίνει "φίλοι" μέσω του FB.
Επειδή, αποτελεί προσπάθεια μιας ομάδας νέων ανθρώπων που εκμεταλλεύεται τις σύγχρονες τεχνολογίες και τα κοινωνικά δίκτυα (αφού αυτά έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας) προκειμένου να κάνει γνωστά επιλεγμένα  Ελληνικά προϊόντα, μάλλον αξίζει να την στηρίξουμε.

Μπορεί ενδεχομένως να θέλετε να κάνετε κάποιες παραγγελίες για τις μέρες του Πάσχα, προκειμένου να δωρίσετε ή να χαρείτε εσείς οι ίδιοι κάποιες γεύσεις.
Ή ακόμη και να στείλετε τα όμορφα γευστικά δώρα της Ελληνικής μας γης, σε αγαπημένους σας στο εξωτερικό.  Έχω την πεποίθηση ότι η ομάδα του Greekfooshop, θα μπορεί να το κάνει για εσάς τώρα, αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Διαβάστε τους λοιπόν.
Δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω "διαφήμισεις"  αλλά νομίζω πως διαφήμιση μπορεί να είναι από μόνο του σήμερα, ένα καλοστημένο Ελληνικό site με καλά προϊόντα Ελληνικών Επιχειρήσεων και Ελληνικών Συνεταιρισμών. Του εύχομαι απλά να πάει καλά και να είναι συνεπές με τον στόχο που το ίδιο έχει θέσει. Να σημείωσει άνοδο και να καταφέρει να "δώσει" καλές και ανταγωνιστικές τιμές.

8 σχόλια:

  1. καλημέρα!
    πολύ καλή προσπάθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις ! Αψογη ιδέα και προσπάθεια, την οποία πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Πηνελόπη μου!Πολύ καλή προσπάθεια, πρέπει να στηρίξουμε όλοι τα ελληνικά προιόντα και τις ελληνικές επιχηρήσεις!Μπράβο σου για αυτή την ανάρτηση!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοειται και στηρίζουμε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πηνελόπη μου, είναι μια πολύ καλή προσπάθεια μερικών νέων ανθρώπων να προωθήσουν τα προϊόντα μας στο εξωτερικό! Από το site φαίνεται πολύ αξιόλογη και εύχομαι να πάει καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχεις δίκιο, αξίζει η προσπάθεια!!Ας στηρίξουμε τον εαυτό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλές φίλες Pepi, Ελένη, Φοίβη, Ερη, Ερμιόνη, Κατερίνα και άγνωστη/ε,
    η απόφαση, για να στηρίξουμε τα δικά μας προϊόντα και τις προσπάθειες και τους κόπους συμπατριωτών μας...
    είτε ειναι στην πρώτη γραμμή παραγωγής,
    είτε στις μετέπειτα διαδικασίες επεξεργασίας και πώλησης, είναι καθαρά δική μας.

    Είναι απλά στο χέρι μας!
    Πολλές καλημέρες σε όλες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή