1.4.19

1η Απρίλη, ας φέρουμε και την Άνοιξη...

Αφού στο προηγούμενο post σας έδειξα λιχουδιές από την  Ολλανδική πρωτεύουσα και όχι μόνον.... ας σας δείξω τώρα και μερικές άλλες ομορφιές, που τις απαιτεί η σημερινή ημέρα καθώς και επισήμως πιάσαμε θερινό πρόγραμμα ώρας και που θα πάει θα αποφασίσει η Άνοιξη να μας κάνει την χάρη επισήμως  (κι ας υποφέρω εγώ από καραμπινάτη αλλεργία στα μάτια, για μια ακόμη χρονιά).
Τα αρώματα και τα χρώματα των λουλουδιών έχουν το τίμημα τους :-)

















Σας εύχομαι ολόψυχα καλό Μήνα και προσοχή στα ψέματα μέχρι και τις 12.00 μ.μ.  :-)

6 σχόλια:

  1. Πηνελόπη μου περαστικά.Αυτό είναι το πέμπτο σχόλιο.Είχα απογοητευθεί και πια δεν έγραφα.Πανέμορφες οι φωτογραφίες.Να είστε καλά και να πάτε ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την!
      Σ' ευχαριστώ Λίτσα μου. Τα σχόλιά σου δεν τα βρήκα (όπως έχει γίνει άλλες φορές) σε αυτά που είναι προς αναμονή έγκρισης. Ομολογώ πως δεν ξέρω τι γίνεται...
      Πάντως τώρα έχω απάντηση σε σχόλιο που υπάρχει!!
      Μακάρι να έχουμε ευκαιρίες και για άλλα ταξίδια στο μέλλον, με ωραίες εμπειρίες και εικόνες για να τις μοιραστώ μαζί σας.
      Χαιρετισμούς πολλούς και καλό υπόλοιπο στον Πασχαλιάτιακο μήνα μας.

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα αγαπητή Πηνελόπη! Ευωδιαστό και γευστικό!
    Περαστικά με την αλλεργία, είναι εκνευριστικό το καταλαβαίνω κι από προσωπική πείρα. Ειδικά όταν πρέπει και να δουλέψεις σε υπολογιστή για πολλές ώρες.. Αλλά ας ελπίσουμε πως ο ήλιος και οι ανθισμένες πασχαλιές θα φτιάξουν τη διάθεση όλων μας. Εύχομαι και νέα, όμορφα ταξίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά Έφη μου και να έχεις και εσύ έναν όμορφο Απρίλη (που φαντάζομαι πως θα σε αποχαιρετίσει στην πανέμορφη Κέρκυρα).

      Αυτό με την αλλεργία στα μάτια με "σκοτώνει" κάθε χρόνο. Ευτυχώς που δεν έχω πια την συνεχή και καθημερινή επαφή με τους υπολογιστές όπως όταν ήμουν στην δουλειά γιατί ήμουν σαν τον τυφλοπόντικα στο φως :-)

      Τους χαιρετισμούς μου.

      Διαγραφή
  3. Σήμερα είδα και το προηγούμενο ποστ. Χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα. Εύχομαι να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε τα ταξίδια σας!
    Καλό μήνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μαρία μου.
      Σ' ευχαριστώ πολύ για τα ευχές. Μακάρι να έχουμε υγεία, δύναμη και χρήματα για να οδοιπορούμε και στο μέλλον.
      Τους θερμούς χαιρετισμούς μου στέλνω.

      Διαγραφή