22.6.09

Θεωρήθηκε ...Αξιαγάπητο!


H αγαπητή και πραγματικά αξιαγάπητη ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ http://gasteroplix.blogspot.com/, με τίμησε στέλνοντας μου τούτο το όμορφο δώρο. Δεν ξέρω και πολλά πράγματα για το πως και το γιατί κάποια τέτοια events και βραβεύσεις ξεκινούν από τους blogers για τους blogers, αλλά ως έναν βαθμό πιστεύω πως έχουν την χάρη τους. Κυρίως για σε κάνουν να ψάξεις και να κοιτάξεις νέα blogs.
Ευχαριστώ πολύ ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ http://gasteroplix.blogspot.com/
Πρέπει με την σειρά μου να ανταποκριθώ αλλά δύσκολα μπορώ να βρω 15 blogs να επιλέξω, όχι γιατί δεν υπάρχουν, απλά γιατί δεν είναι τόσα πολλά αυτά τα οποία εγώ έχω τον χρόνο να επισκέπτομαι.
Αυτά που επισκέπτομαι είναι πραγματικά ενδιαφέροντα και με πολλά πράγματα που σε κάνουν να τα διαβάζεις με μάτια ανοιχτά, αλλά και καρδιά ανοιχτή.
Έτσι με την σειρά μου επιλέγω κι’ εγώ
Το Δεσποινάριο http://despinarion.wordpress.com/2009/06/21/thelastpost/ που είναι αξιαγάπητο όσο δεν παίρνει!
Το αρωματισμένο λεμόνι και κανέλα http://lemoncinnamon.blogspot.com/ για τις τόσες όμορφες στιγμές και φωτογραφίες που έχουμε δει. Την γλυκιά μικρή κουζίνα http://mikrikouzina.blogspot.com/ με τα τόσα ωραία της.
Την φίλη Κατερίνα, http://katerinaanteportas.blogspot.com/ που η σοφία της είναι τόση, που δεν έχει καμμια σχέση με την ηλικία της, αν και ξέρω πως τα βραβεία δεν την «αρέσουν ιδιαίτερα».
Την συνονόματη Πηνελόπη http://pinelopi.wordpress.com/ (γιατί αδυναμίες είναι αυτές)
Την αγαπητή Αρτάνις http://artanis71.blogspot.com/ που απέκτησε σύνδεση, οπότε προσδοκούμε περισσότερα από αυτήν...
Τον Tobias http://tobiaskocht.judmaier.com/που είναι τόσο Έλληνας όσο δεν φαντάζεται… Το http://panathinaeos.wordpress.com/ γιατί μοσχομυρίζει πάντα!

Είναι μόνον 8 τούτα τα βραβεία, αλλά προς το παρόν αυτά σκέφτομαι σαν πολύ αξιαγάπητα και προσφιλή προς εμένα βλογκς.Ελπίζω να μην κάνω κάτι λάθος και χαλάω τους κανόνες και τους όρους, του παιχνιδιού.

Καλό σας μεσημέρι.
Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι :1ον. να δεχτείτε αυτό το βραβείο,να το αναρτήστε στο blog σας, μαζί με το όνομα του ατόμου που σας βράβευσε και το λινκ στο blog του.2ον. να απονείμετε το βραβείο αυτό σε άλλα 15 αξιαγάπητα blogs και να θυμηθείτε να επικοινωνήσετε με αυτά για να ενημερώσετε τους δημιουργούς τους, ότι τους επιλέξατε για αυτό το βραβείο.

9 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ πολύ Πηνελόπη μου!!
    (Σοφή και μικρούλα εννοείς; Άσε μη μας πάρουν με ντομάτες και δεν έχουν γίνει όπως πρέπει ακόμα..) :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σώπα καλέ που θα μας πάρουν με τις Ντομάτες! Δύο τόσο συμπαθητικές κυρίες σαν και μας, με τόσες χάρες.
    Υπάρχουν πολλές σαν και μας;
    ;-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ πολύ Πηνελόπη μου!!!
    Χαίρομαι που σου αρέσουν οι στιγμές μας! Για μια στιγμή ζούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Penelope μεγάλη έκπληξη σε ευχαριστω πολύ ! και αυτό με την 'αδυναμία' με καταγοητευσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πηνελοπη, δεν εχω λογια. Με κατασυγκινησες. Σ'ευχαριστω παρα πολυ. Παω να το αναρτησω αμεσως στο μπλογκ. Ας μου επιτρεψεις να επιστρεψω την φιλοφρονηση οχι απο ευγενεια αλλα γιατι ειναι αληθεια. Κι εδω εχεις εσυ ενα αξιαγαπητο μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγγελική μου, ξέρεις καλά πως το εννοώ και νοιώθω πως κάθε φορά που θα μιλάμε ή θα σε διαβάζω όλο και κάτι όμορφο θα ανακαλύπτω (για να μην πω για "κοινό" χαρακτηριστικό.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητές,
    Penelope & Δεσποινάριον εγώ σας ευχαριστώ, γιατί από την στιγμή που "ανακάλυψα" τα Blogs πάντα σκάω ένα χαμόγελο :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Penelope μου, σ' ευχαριστώ για την προτίμηση, θα το συμπεριλάβω στην επόμενη ανάρτηση...
    Καλά να περνάς, σε φιλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή