5.10.15

Συμμετοχή στα Food Blog Awards

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια συμμετοχής σε μαγειρικά sites και Blogs (ομαδικά και προσωπικό) είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να πάρω μέρος σ' ένα event με την έννοια του διαγωνισμού και της πρόκρισης.

Ίσως το γεγονός ότι αυτό διοργανώνεται από μια εταιρία, της οποίας ήμουν μέλος για αρκετά χρόνια, με έβαλε στην λογική να "βγω" λίγο προς τα έξω... σε πιο προσωπικό επίπεδο και να μην σταθώ πια στο ότι τόσο καιρό "μπλοκάρω" κυρίως για τον εαυτό μου και την "πειθαρχημένη καταγραφή" των όσων δημιουργώ στην κουζίνα μου.

Όσες και όσοι λοιπόν με διαβάζετε και έχετε μπει στην λογική να δοκιμάσετε και να μαγειρέψετε κάποια συνταγή που έχει αναρτηθεί από εμένα στο AromaVanillias, δώστε εάν θέλετε μια ψήφο εμπιστοσύνης :-)) στην υποψηφιότητά μου στα Food Blog Awards που διοργανώνονται για πρώτη φορά φέτος από το BHMA Gourmet.


Για να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, μπορείτε απλά να πάτε στην σελίδα των υποψηφιοτήτων  (στην κατηγορία Best Traditional Recipies ). Έπειτα πατώντας πάνω στην φωτογραφία και το όνομα του Blog, μπαίνετε στο μικρό μου βιογραφικό. 
Κάτω από αυτό το κείμενο υπάρχει ένα like (εννοείται ότι πρέπει προηγουμένως να έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας στο facebook) και απλά πατήστε το.

Πριν σας αφήσω θέλω να  ευχηθώ σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία, σε όσα θα φτιάξουν και θα μας παρουσιάσουν σ' όλες τις φάσεις του διαγωνισμού.

15 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρίνα μου!
      Καλημέρα εύχομαι.

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλή επιτυχία Πηνελόπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σ' εσένα ωραία "χτενιζομένη" (κατά το ωραία κοιμωμένη) με τις κουτάλες και τις πιρούνες σου.
      Να είναι μια όμορφη εμπειρία και αυτή εύχομαι.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα, σε ευχαριστώ....

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Πηνελόπη.
    Καλή επιτυχία :)

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ καλή μου Marion.
      Χαιρετισμούς και φιλιά.

      Διαγραφή
  4. Κάθε επιτυχία Πηνελόπη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ σε πολύ-πολύ... Λένα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή επιτυχία και πάλι Πηνελόπη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή