8.3.11

Η Λακωνία σταθερή στο ραντεβού της

Τον τελευταίο καιρό, ο εκθεσιακός χώρος του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος έχει φιλοξένησει πολλές εκδηλώσεις με προϊόντα και τρόφιμα της πατρίδας μας. Έχουμε κάνει και σχετικές αναφορές σε τούτο το blog. Κάποιες από αυτές τις εκδηλώσεις είχαν πολύ καλή διοργάνωση και παρουσία.

Η  Λακωνία (όμως και τα προϊόντα της) είναι σταθερή στη ροντεβού της και πάλι με την Αθήνα.
Ρίχτε μια ματιά στο σχετικό δημοσίευμα., μπορεί και να σας ενδιαφέρει μιας και η παρουσία τους θα είναι από τις 9 έως και τις  13 του Μάρτη.
Ίσως μια επίσκεψη να σας δώσει την ευκαιρία, να δείτε κάποια προϊόντα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

15 σχόλια:

  1. Πάμε;; πότε να κρατώ κι αυτό που σου οφείλω.
    Καλή Σαρακοστή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας έχεις ενημερώσει τόσες φορές και ακόμα δεν αξιώθηκα να κατέβω σε μία από αυτές και με ενδιαφέρουν εννοείται! Να δω πότε θα αξιωθώ!
    Καλή Σαρακοστή να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΜαρτίου 08, 2011

    Nασαι καλα Πηνελοπη μου για την ενημερωση για την εκδηλωση που αφορα σε προιοντα της ιδιαιτερης πατριδας μου. Ελπιζω και φετος να εχει επιτυχια. Οσοι κατεβειτε δοκιμαστε τα σταρενια παξιμαδια του Νικητεα. Τα καλυτερα!!! Οταν πηγαινω Σπαρτη κουβαλω απειρες παραγγελίες.
    ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To διάβασα, με έπιασε μια οξεία Ελληνίτιδα και προσπαθώ να το ξεχάσω!

    Για την Σταυρούλα: Τα παξιμάδια θα με στοιχειώσουν σήμερα! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πηνελόπη...μπράβο..!!!
    που προβάλλεις προιόντα ελληνικής γης...αν μείνω Αθήνα το Σ/Κ θα πάω...
    να είσαι καλά...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Ξανθή μου, καθυστερημένη απάντηση λόγω ελαφρού λουμπάκου.
    Δύσκολο να βρεθούμε πέρα από την Κυριακή, γιατί σήμερα και αύριο πολύ δουλειά. Το Σάββατο γιορτή και πρέπει να κάνω κάποια προετοιμασίες (έστω και λίγες, για το μεταξύ μας).
    Να κανονίσουμε ίσως ένα καφεδάκι την Κυριακή; Τι λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έφη μου καλήμερα, αν είσαι κοντά σε σταθμό του Μετρό τα πράγματα είναι πολύ απλά. Μια απόφαση είναι καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σταυρουλίτσα μου καλημέρα, ελπίζω κι' εγώ να πάνε καλά. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να περάσω (ένας μικρός πανικός γίνεται τούτες τις ημέρες).
    Για τα παξιμάδια έχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγγελική μου ο Ελληνας όπου κι' αν βρίσκεται τα συναισθήματά του, πάντα έχουν τέτοια "ξεσπάσματα".
    Φιλιά πολλά καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστώ Βιβή μου, απλώς είμαι της λογικής να λέμε για τους Ελληνες παραγωγούς και τα ελληνικά προϊόντα και να τους στηρίζουμε για τα καλά. Αλλά όταν βλέπουμε και τ' άσχημά τους, να μην τους αφήνουμε χωρίς έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑνώνυμοςΜαρτίου 10, 2011

    Λοιπον περασα και ιδου η ανταποκριση. Λιγοτερες συμμετοχες φετος. Βλεπετε τα 1000 ευρώ για ενοικιο της καθε θεσης για 4 μερες μαλλον ειναι δυσβαστακτο... Τι σας προτείνω ανεπιφυλακτα, διοτι τα εχω δοκιμασει. Εκτος απο τα στερενια παξιμαδια του Νικητεα που ηδη σας ειπα, λουκανικο με πορτοκαλι και συγλινο από τον Τσιγκακη, γλυκα του Χαραμή, καπνιστα ψαρια του Γεροντιδη, βιολογικά κρασια Θεοδωρακακου, βαλσαμελαιο, κρεμα και σαπουνι ελιας από τον Σακελλαροπουλο. Το βαλσαμελαιο το ξερω από τη μανα μου, την κρεμα του με προσθηκη κεριου την πηρα σημερα και πολυ μου αρεσε. Υπαρχουν βεβαιως αρκετα ελιολαδα και μελια αλλα δεν μπορω να σας προτεινω γιατι δεν τα εχω δοκιμασει. Βλεπετε η οικογενειακη παραγωγη στα ειδη αυτα...
    Καλα ψωνια...
    ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑνώνυμοςΜαρτίου 10, 2011

    Αγγελική μου ελα εσυ με το καλο και θα σου εχω μια σακουλα παξιμαδια νααααα, ισα με το μποϊ σου που ελεγε και η γιαγιά μου.
    ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε φιλενάδα το βαλσαμέλαιο σε τι χρησιμεύει; Για δώσε μας μερικές πληροφορίες παραπάνω.
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑνώνυμοςΜαρτίου 12, 2011

    Το βαλσαμελαιο Πηνελόπη μου ειναι εξαιρετικο για καψιματα, τσιμπηματα εντομων, αλλα και για δερματικα (εκζεματα, σκασιματα, κ.λπ). Παντα το φτειχνει η μανα μου μ΄ενα βοτανο ονοματι βαλσαμο και ελαιολαδο. Πολυ χαρηκα που αρχισαν να το τυποποιουν και να το διαθετουν στην αγορα. Στο φυλλαδιο δε που θα βρειτε στην εκθεση αναφερει οτιβοηθα και σε πολλα αλλα...
    ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έτσι μπράβο βρε φιλενάδα, να μαθαίνουμε και εμείς κάτι περισσότερο από τις παλαιότερες, μιας και κάτι τέτοια τείνουν να ξεχαστούν.
    Φιλιά πολλά και ελπίζω να καταφέρουμε να βρεθούμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή